Update - De tofste mondkapjes op AliExpress

Article
vrijdag, 26 februari 2021 om 6:30
Op steeds meer plaatsen zijn mondkapjes verplicht. In het openbaar vervoer, delen van Rotterdam en Amsterdam en op veel plaatsen in het buitenland zijn mondkapjes inmiddels verplicht. Wie er met zo'n mondkapje toch nog een beetje trendy uit wil zien kan prima terecht bij de Chinese webshop AliExpress.

Zwarte mondkapjes met motief

Voor wie het simpel maar stijlvol wil houden heeft Ali zwarte mondkapjes met een enkelvoudig symbool aan de linker kant. Het symbool kan bestaan uit een of twee hartjes van (nep)diamantjes of een vlinder. De mondkapjes kosten 2,10 of 2,25 euro per stuk en worden gratis verstuurd. Houd er wel rekening meer dat deze mondkapjes uit China komen en dus lang onderweg kunnen zijn.

Mondkapjes van jeansstof

Jeans zie je overal terug in allerlei vormen en soorten. . De jeans mondkapjes zijn er van verschillende soorten jeans en kunnen voorzien worden van een filter. Daarmee zijn de jeans mondkapjes eenvoudig herbruikbaar. Even wassen, nieuw filter erin en je kan weer veilig over straat. De jeans mondkapjes kosten afhankelijk van het model 1,29 tot 2,72 euro en worden gratis naar Nederland verstuurd.

Herbruikbaar mondkapje met filter

Voor wie het simpel maar stijlvol wil houden heeft AliExpress mooi gevormde mondkapjes met een ingebouwde luchtfilter. Het mondkapje ziet er niet alleen klassiek uit, maar kan bovendien gemakkelijk vaker gebruikt worden door het verwisselen van een papieren filter. En met een prijs van 2,85 euro per stuk ben je bovendien niet veel geld kwijt!
spider manf1632755510

Toon je liefde voor Spider-Man

Je kan een mondkapje zien als een vervelend iets wat je verplicht moet dragen, maar je kan het ook zien als een perfect middel om je liefde voor je favoriete superheld te tonen. Zo kan je voor 2,71 euro deze mondkapjes met verschillende Spider-Man sprintjes erop bestellen. Natuurlijk zijn er ook nog veel meer mondkapjes met superhelden erop te vinden op AliExpress!

Er zijn mondkapjes Among Us

Eén van de meest populaire games van het moment is ongetwijfeld Among Us en over de wereld zijn er dan ook vele fans. Wil je duidelijk maken dat jij ook één van de 'engineers' bent, dan kan je dat doen met deze verschillende Among Us mondkapjes. Ze zijn bovendien niet duur met een prijs van 1,67 euro per stuk en de verzending naar Nederland is helemaal gratis!

Mondkapjes bij AliExpress, voor elk wat wils

Dat waren ze, de tofste mondkapjes die je bij AliExpress kan bestellen. Er is voor elk wat wils en ook voor aankomende feestperiodes kan je al mondkapjes vinden. Hiermee kan je je prima vertonen in het OV en in de risicogebieden. Maar denk eraan: ook met mondkapje is 1,5 meter afstand verplicht!
Mocht je je trouwens afvragen waarom spullen zo goedkoop kunnen zijn? Lees dan dit artikel. En hier leggen we alles uit over het shoppen op de website.
Dit artikel is op 26 februari 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties