Capcom Arcade Stadium komt naar de Nintendo Switch

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 13:30
Tijdens de afgelopen Nintendo Direct werd er veel aangekondigd. Van Mario Golf tot Miitopia, alles kwam aan bod. Zo is er nu ook bekendgemaakt dat er tientallen Arcade games van Capcom naar de Nintendo Switch komen. Welke games kunnen we verwachten?
Capcom Arcade Stadium is een bundel van 32 klassieke Arcade-games die Capcom in verschillende Arcades over de wereld had uitgebracht tussen 1984 en 2001. Tijdens de Direct was er aangekondigd dat Capcom Arcade Stadium, direct na de presentatie, ter beschikking was voor Switch-gebruikers.

Functies

In de Capcom Arcade-games kun je actie, shooters en gevechten verwachten. Je kan alle nostalgie herleven in de klassieke games met nieuwe en leuke functionaliteiten die op de Switch gebruikt kan worden, wat je vroeger niet had.
Je kan de gehele Arcade-ervaring aanpassen zoals hoe jij het wilt. Je kunt de weergave-instellingen volledig aanpassen, gameplay terugspoelen, snelheid aanpassen en op elk moment je game opslaan wanneer je wilt.
Ook al zijn het oude games, er is ook een online functie ter beschikking in de games waarin je jouw speelwijze kan vergelijken met spelers van over de hele wereld.

Verschillende games

Zodra je Capcom Arcade Stadium hebt gedownload, krijg je de game 1943: The Battle of Midway er gratis bij. Deze game is een shooter en kun je samen met iemand anders spelen.
De rest van de overige 31 games kun je kopen als DLC. Je kunt de spellen in bundels van 10 kopen. Elke bundel komt van een specifieke tijdsperiode. Tevens is de game Ghost ‘n Goblins individueel te downloaden.
Ben jij van plan de oude klassiekers te gaan kopen? Laat het achter in de reacties!

Populair Nieuws