Instagram storing zorgt voor frustratie gebruikers

News
donderdag, 25 februari 2021 om 17:34
instagram storing 140016
Als je net even wat foto's of stories van je vrienden wil bekijken heb je pech. Instagram kampt namelijk met een flinke storing.
Misschien wilde je net een foto uploaden op Instagram en dan kom je er achter dat het platform last heeft van een storing. Het lijkt er zelfs op dat niet alleen Instagram problemen heeft. Het populaire social media platform is natuurlijk van Facebook en het moederbedrijf lijkt ook op haar eigen site een paar probleempjes te hebben.
Het voornaamste probleem lijkt nu dat niks wil laden en dat is natuurlijk heel vervelend als je even snel over de social media platforms wil scrollen. Als alle diensten van Facebook last hebben van een storing, dan zal het ook niet lang duren voordat Whatsapp eruit ligt. De berichtendienst is, net als Instagram, van de social mediagigant.

Wanneer is de storing voorbij?

We weten niet hoe lang de storing op Instagram nog gaat duren, maar hopelijk is het snel verholpen door de slimme werknemers van Facebook. Laten we ook hopen dat de storing niet verspreidt naar andere diensten, want anders zullen we het zonder heel veel social media moeten doen vanavond. Het is net alsof de apps weten wanneer we klaar zijn met werken en even willen ontspannen.
Aangezien de storing waarschijnlijk nog wel even duurt kan je misschien even wat tijd opvullen door wat nieuwe dingen te ontdekken over het populaire fotoplatform. Wij hebben in ieder geval een paar dingen op een rij gezet die je misschien nog niet weet over Instagram. Laatst kwamen we ook te weten dat Instagram harder ging ingrijpen tegen gerecyclede TikTok filmpjes op het platform, slecht nieuws voor mensen die de geliefde video's dus graag posten.

Populair Nieuws