The Pokémon Company doet later deze maand meer aankondigingen

News
zaterdag, 13 februari 2021 om 10:00
que pokemon eresf1600959230
Pokémon Company">The Pokémon Company heeft bekendgemaakt in de week van 22 februari meer aankondigingen te gaan doen. Dit in verband met het aankomende jubileum. Het bekende IP wordt dit jaar immers 25 jaar oud.
Nadat eerder deze week duidelijk werd dat een heus Pokémon concert in aantocht is met niemand minder dan Post Malone, heeft het Japanse bedrijf, The Pokémon Company, nu bekendgemaakt dat meer aankondigingen volgen. Dat niet alleen, de week van 22 februari, kunnen fans in de agenda zetten. Dan volgen nieuwe onthullingen.
Eerder werd al, naast het virtuele concert, bekendgemaakt dat er muzikale samenwerkingen met onder andere Katy Perry op de planning stonden. Daar bleef het alleen niet bij, want er is ook een speciale Pikachu te vinden in de Pokémon games die de aanval Sing heeft. Deze is te claimen door in Pokémon Sword/Shield een speciaal wachtwoord in te vullen. Het wachtwoord wordt op 25 februari onthuld op de speciale Pokémon 25 jaar website.
new pokemon snapf1659705519

Pokémon viering wordt groots aangepakt

Naast de bovenstaande onthullingen wordt Pokémons 25e verjaardag ook nog met games gevierd. Dit jaar komt namelijk New Pokémon Snap uit, een vervolg op de N64-game. Deze verschijnt op 30 april voor de Nintendo Switch.
Verder wordt ook in Pokémon GO een groot nieuw evenement gestart later in februari. Hierin staat de eerste regio, Kanto, centraal. Spelers kunnen hier een speciale pas voor aanschaffen om in volle teugen te genieten van de festiviteiten.

Populair Nieuws