Wii Sports

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Sport

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.8

  Wii Sports Artikelen

  De 10 best verkochte games aller tijden - Dat is een hoop!

  Er zijn in de afgelopen eeuw al een hoop spellen over verschillende toonbanken in de wereld gegaan, maar wat zijn nou de best verkochte games aller tijden? Wij zochten het voor je uit! Het zal je nog verbazen hoe ontzettend vaak deze spellen zijn verkocht.

  Games met een hand - Alleen links of rechts nodig!

  Er is niets pijnlijker dan willen gamen, maar dat niet kunnen omdat je bijvoorbeeld niet van beide handen gebruik kunt maken. Zo is FIFA niet een van de games die je zonder links of rechts kunt besturen, maar er zijn genoeg andere leuke games met een hand. Leg je controller dus maar op je schoot en begin met spelen!

  Top 10 beste party games - Gegarandeerd een leuke avond

  Het is weer weekend en dat betekent leuke dingen doen met vrienden. Zin om samen een spelletje te spelen? Dit is de top 10 beste party games, er zit gegarandeerd een spel voor jullie bij!

  Arie VS Charly Luske - 'Charly bit me'

  Het is alweer donderdag en dus is het wederom tijd voor een nieuwe 'Arie VS' van Badaboom. Vorige week nam Arie het op tegen Rayen Panday met NBA 2K14. Deze week stapte de heren in de ring voor een matpartij. Op de Wii gingen Arie en Charly tegen elkaar boksen.

  Wii Sports Review

  Als je de Nintendo Wii koopt krijg je daar gratis het spel Wii Sports bij. Dit spel bevat vijf sporten die laten zien waar de Wii toe in staat is. Je kunt in Wii Sports uit de voeten met boksen, bowlen, tennis, honkbal en golf.

  Wii Sports Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Nintendo bevestigt prijsdaling Wii en budget games

  Nintendo heeft vanmorgen gereageerd op de geruchten over de Nintendo Selects budgetreeks en de Wii prijsdaling. We mogen twee nieuwe Wii console bundels verwachten voor ongeveer €150,- en 'Nintendo Selects' is de nieuwe budgetlijn met een aantal toffe games voor gereduceerde prijzen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.