Schrijf je nu in voor Nintendo Switch Sports Online Play Test

News
woensdag, 16 februari 2022 om 17:00
nintendo switch sportsf1644483073
Onlangs werd een vervolg op de populaire Wii Sports aangekondigd voor de Switch. Nintendo roept spelers nu op om te helpen met het testen van Nintendo Switch Sports.
In Nintendo Switch Sports kun je met zes verschillende sporten aan de slag. Drie daarvan kenden we al van Wii Sports en Wii Sports Resort: tennis, bowlen en chanbara (voorheen ‘zwaardvechten’). Nieuw zijn voetbal, badminton en volleybal. Een update in de herfst zal ook golf toevoegen.
Net als met de voorgangers gebruik je ook nu je Joy-Con om je net te zwaaien, je bowlingbal te gooien of de voetbal te trappen. Voor dat laatste zal je je Joy-Con met een beenband aan je been bevestigen. Dit kan alleen wel pas na een update die deze zomer gepland staat.

Vanaf nu inschrijven voor de Online Play Test

Als je nu al niet kan wachten en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, kun je je vanaf nu inschrijven om mee te doen aan de Online Play Test op 19 en 20 februari. Aan de hand van deze test wil Nintendo diverse technische aspecten evalueren en de kwaliteit van de game verbeteren.
Overigens is niet iedere sport beschikbaar. Testers kunnen online bowling, tennis en chanbara spelen tegen willekeurige spelers. Het is niet mogelijk om wedstrijden te spelen tegen vrienden die ook meedoen aan de test. Let wel op: het aantal inschrijvingen is beperkt en de inschrijfperiode kan elk moment sluiten. Wees er dus snel bij!
Bekijk hieronder de trailer.

Populair Nieuws