Nintendo Switch Sports brengt officieel iconisch karakter terug

News
zaterdag, 13 augustus 2022 om 15:30
nintendoswitchsports engb image1600wf1646743728
Nintendo Switch Sports heeft een nieuwe geheime moeilijkheidsgraad erbij gekregen. Bij het invullen van een code in de game kan je het opnemen tegen de legende van Wii Sports, Matt.
Het Nintendo of America Twitter account heeft gisteren twee tweets uitgebracht over Nintendo Switch Sports. Eén daarvan is een tweet waarbij ze laten weten dat er nieuwe kleren te behalen zijn in de game. Dit soort tweets plaatst het account elke keer wanneer ze nieuwe kleding naar de game brengen. De andere tweet kwam echter als een verassing voor veel fans van de Nintendo Sports games. In de tweet laat Nintendo namelijk weten dat je het kan opnemen tegen het populaire Mii karakter Matt.
Matt is een iconische Nintendo karakter die zijn debuut maakte in Wii Sports. Hij stond erom bekend dat hij de allerbeste bokser van alle Mii karakters was. Na veel vraag van de fans is het karakter nu teruggekeerd in Switch Sports en kan je het tegen hem opnemen in Chambara.

Hoe neem je het op tegen Matt?

Om het tegen Matt op te nemen in Chambara moet je allerlei knopjes indrukken in het difficulty select scherm. Deze methode is vergelijkbaar met hoe je in veel games vroeger cheatcodes kon invoeren. Om het tegen Matt op te nemen op de allerhoogste moeilijkheidsgraad, moet je: ZR + R + A of ZL + L+ pijltje naar rechts indrukken.
Nintendo Switch Sports is de Switch versie van de originele Wii Sports game. Deze game kwam uit op 29 april 2022 met zes sporten: volleybal, badminton, bowlen, voetbal, chambara en tennis. Er wordt verwacht dat ergens dit jaar ook golf toegevoegd wordt aan de game.

Populair Nieuws