Krijgt Nintendo Switch Sports meer sporten?

News
woensdag, 09 maart 2022 om 8:00
nintendoswitchsports engb image1600wf1646743728
Vorige maand werd Nintendo Switch Sports, een sequel op de populaire Wii Sports, aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. In de trailer konden we zien met welke sporten we straks aan de slag kunnen, maar het lijkt erop dat er misschien wel meer nog meer sporten aankomen.
Wanneer Nintendo Switch Sports volgende maand uitkomt zijn er zes verschillende sporten waarmee je je kunt vermaken. Drie daarvan zijn oude bekenden van Wii Sports en Wii Sports Resort: namelijk tennis, bowling en chanbara (voorheen bekend als ‘zwaardvechten’). In de herfst zal ook golf terugkeren via een gratis update. Nieuwkomers zijn voetbal, badminton en volleybal.
Het is goed mogelijk dat het niet bij die zeven sporten blijft. Op Twitter deelt Twitter-gebruiker Wipeoutjack7 namelijk code met tekstverwijzingen naar twee andere sporten: basketbal en trefbal. Jack wijst erop dat de sporten in een eerdere versie van de game geschrapt kunnen zijn, maar het kan ook een hint zijn op toekomstige updates die de twee sporten introduceren.

Beenband om mee te trappen

Net als bij Wii Sports gebruik je ook bij Nintendo Switch Sports je Joy-Con om de verschillende sporten te spelen. Nieuw is een beenband om je Joy-Con aan je been te bevestigen. Deze beenband heb je nodig om de virtuele voetbal te trappen. Dit is wel pas mogelijk na een update die voor deze zomer op de planning staat.
Nintendo Switch Sports komt 29 april uit.