Vampyr Nieuws

  Beste bol.com kerst dagdeals - Korting op de beste titels

  De dagen in de aanloop van kerst staan bij bol.com in het teken van dagdeals. Iedere dag worden er nieuwe deals bekendgemaakt op de leukste, nieuwste en grootste games. De aanbiedingen gelden iedere keer maar een dag. Dit zijn de beste bol.com game dagdeals van vandaag!

  Xbox Live Deals with Gold - Eerste kortingen na Black Friday

  Black Friday is nog maar net voorbij en nu al zijn de eerste Xbox Live Deals with Gold bekendgemaakt. Het zijn niet zoveel aanbiedingen deze week, maar dat wil niet zeggen dat er slechte aanbiedingen zijn. Op dit moment kun je Vampyr voor de Xbox One met 50 procent korting kopen en BioShock: The Collection met maar liefst 75% korting.

  Vampyr gameplay straalt in nieuwe trailer

  Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Vampyr die genoeg Vampyr gameplay toont. De trailer is dik twee minuten en gaat over de evolutie van de hoofdpersoon. De nieuwe game van DONTNOD Entertainment bereidt je met de trailer voor op wat je kunt verwachten.

  Vampyr trailer laat meer van het verhaal zien

  Er is een nieuwe Vampyr trailer uitgebracht die meer van het verhaal van de actie RPG laat zien. Vampyr is vanaf 5 juni beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Vampyr release uitgesteld naar 2018

  De Vampyr release is uitgesteld naar de lente van 2018. De RPG zou oorspronkelijk uitkomen in november, al was een specifieke datum voor die maand ook nog niet bekend.

  Vampyr release aangekondigd voor november 2017

  De vampiersgame Vampyr heeft een releaseperiode gekregen. De Vampyr release zal in november van dit jaar plaatsvinden.

  Vampyr pre-alpha gameplay trailer getoond

  Er komen veel games voorbij tijdens de PC Gaming Show. Zo heeft ontwikkelaar DotNod heeft een pre-alpha gameplay trailer van Vampyr getoond. Een game die draait om, jawel, een vampier.

  Nieuwe vampiergame Vampyr aangekondigd

  Het nieuwste spel van de Franse ontwikkelaar Dontnod, bekend van spellen als Life Is Strange en Remember Me, heet Vampyr. De game werd onlangs aangekondigd en wordt een RPG voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Lords of the Fallen ontwikkelaar onthult nieuwe E3 2015 games

  Nieuwe E3 2015 games van Lords of the Fallen ontwikkelaar Deck 13 en ontwikkelaar Larian Studios zullen tijdens de aankomende beurs bekendgemaakt worden. Larian Studios is bekend van onder andere Divinity: Original Sin.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.