Reageer en Win - Mission: Impossible - Fallout tickets en Vampyr

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij weer toffe prijzen weg! Je kunt deze week Mission: Impossible - Fallout vrijkaarten + goodie winnen of Vampyr voor de PlayStation 4!

  Vorige week konden jullie kans maken op LEGO The Incredibles voor de Xbox One. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Mission: Impossible - Fallout tickets en Vampyr PS4

  Deze week maken jullie kans om Mission: Impossible - Fallout vrijkaarten & goodies te winnen. In samenwerking met Paramount Pictures geven we drie keer een vrijkaarten voor de film weg, waarbij één winnaar ook nog een toffe rugzak wint. Dit is alleen niet het enige wat we deze week weggeven.

  Deze week geven we namelijk ook Vampyr voor de PlayStation 4 weg. Laat in de reacties weten voor welke prijs je mee wilt doen. Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een paar leuke bloopers.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Mission: Impossible - Fallout vrijkaarten + goodies en Vampyr voor de PlayStation 4.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.