5 Halloween sale tips voor PlayStation 4 voor lage prijs

  Het aftellen is begonnen, want over 10 dagen is het Halloween. Tijd om te griezelen dus! Sony heeft in aanloop naar deze belangrijke dag Halloween uitverkoop. Maar wat moet je nou kopen? Dit zijn 5 Halloween sale tips van ons.

  A Plague Tale Innocence (27.49 euro)

  Op 14 mei kwam deze game uit die bij veel mensen niet is opgevallen. Zonde, want de game is ontzettend goed. Niet voor niets noemde onze Stefan de game “een prachtig en duister sprookje” en gaf de game maar liefst een 8 in de review. Een dikke voldoende dus. Het spel neemt spelers mee naar het jaar 1348, een tijdperk dat zich laat kenmerken door de Zwarte Dood, ratten en vooral een hele vieze bende.

  In de game neem jij Amicia De Rune onder de knoppen die op zoek moet naar haar broertje Hugo. Het is een spanndende tocht waar op elk hoekje wel een rat op zoek kan zijn naar vers mensenvlees. Brrr! Het verhaal is ontroerend en daarom is de prijs niet veel voor dit avontuur.

  Vampyr (19.99 euro)

  Bij Halloween hoort het om een beetje te griezelen. De laatste paar jaren is het beeld van vampieren nogal geromanticeerd. Denk aan tv-series als True Blood en Vampire Diaries. In de game Vampyr is dit minder het geval. In het spel kruip je in de huid van Jonathan Reed, een oorlogsdokter die in de Eerste Wereldoorlog terugreist naar Londen. Al snel blijkt dat je bent gebeten door een vampier en de transformatie aan de gang is.

  In een 15 uur tellend avontuur krijg je antwoord op al je vragen. De gameplay doet denken aan games als Dark Souls en Bloodborne, al kunnen spelers wel hun eigen moeilijkheidsgraad bepalen. Hoewel de game hier en daar technisch niet helemaal alle puntjes op de i heeft gezet is het spel toch vrij indrukwekkend geworden. Volgens Stefan hebben we hier te maken met een “bloedstollend avontuur”.

  Little Nightmares (4.99 euro of 7.99 euro met alle DLC)

  Wie een zwak heeft voor videogames en de filmregisseur Tim Burton komt al snel terecht bij Little Nightmares. Nu is het niet zo dat Burton deze game heeft geregisseerd, maar het spel heeft zoveel invloeden dat je bijna denkt dat hij er iets te maken mee heeft gehad. De game is geen standaard horrorgame en doet ergens in eerste instantie misschien wel een beetje schattig overkomen. Immers zie je continu een klein lief meisje in een opvallende gele jas.

  Maar schijn bedriegt, want haar leven is heel grauw. Six zit vast op een schip waarin allerlei groteske figuren achter haar aan zitten. Iets wat op het eerst oog onschuldig oogt, blijkt een stuk griezeliger te zijn dat je zou verwachten en daarom past de game goed bij Halloween. Het is een game die in het teken staat van suspense. Vijf euro is een koopje voor deze fantastische game en voor slechts twee euro meer heb je de gehele editie met alle downloadbare content.

  Capcom/Microsoft

  Devil May Cry 5 (29.99 euro)

  Mag de duivel huilen? In Capcoms serie Devil May Cry wel. Eerder dit jaar verscheen Devil May Cry 5. Ook dit is weer een titel die menigeen misschien wel aan zich voorbij heeft laten gaan. Waarom eigenlijk? De titel is namelijk steengoed, lees de review maar! De hack & slash game ziet er verbluffend uit en is een pittige kluif om uit te spelen, als je tenminste de moeilijkheidsgraaf opschroeft. Een goede Halloween-uitdaging dus!

  Spelers krijgen Dante, Nero en V onder de knoppen en moeten vervolgens vechten met een hoop vijanden. Lees dan ook echt een hoop. De game zit boordevol verschillende soorten vijanden en in allerlei formaten. Eindbazen zijn groot en niet makkelijk om te verslaan. Gelukkig heb je gelukkig wapens in huis om korte metten te maken met diverse situaties.

  BioShock The Collection (12.49 euro)

  De laatste tip is al wat langer uit en ook al veel vaker in de aanbieding geweest. Maar dat mag geen reden zijn om die toch nog eens onder de aandacht te brengen. Wie weet heb jij dit nog niet gespeeld! De collectie biedt namelijk maar liefst drie games: BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite. Iets om je dus uren mee te vermaken.

  De BioShock games worden geroemd vanwege hun setting en verhaallijn. Deel één is zelfs opgenomen in het boek ‘1001 Video games you must play before you die’. Met dat in het achterhoofd als thematiek is het zeker een bundel die goed past bij Halloween.

  Laat ons weten in de comments wat jullie gaan aanschaffen voor Halloween óf gaan spelen zelfs tijdens Halloween!

  A Plague Tale Innocence

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.