The Dark Pictures - Man of Medan

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Supermassive Games en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8.5

  The Dark Pictures - Man of Medan Artikelen

  Reageer en Win - Escape Room 2 en Man of Medan voor PlayStation 4

  Het is weer Reageer en Win dag bij XGN. En we zijn vandaag in een hele goede mood want we hebben deze week weer een te gekke prijs namelijk Man of Medan voor PlayStation 4 en Escape Room 2 spel.

  Man of Medan personages uitgelicht - Wat staat ons te wachten?

  De release van Man of Medan staat voor de deur en bevat personages waar jij de controle over kunt nemen. Deze personages hebben ieder speciale karaktereigenschappen en kwaliteiten, die tijdens de gameplay kunnen veranderen aan de hand van jouw persoonlijke keuzes. In dit artikel hebben wij deze personages voor jullie uitgelicht.

  Man of Medan Review - Eerste griezelige deel in de anthologie

  Wat krijg je als SuperMassive Games naar het verleden van horror gaat kijken? Daar komt nu antwoord op in het eerste deel van de Dark Pictures Anthology. In deze Man of Medan review vertellen wij je over de talloze rillingen die de game ons geeft. Veel van deze kippenvelmomenten zijn ijzersterke horror, maar onze nekharen staan ook soms op de negatieve manier overeind.

  Top 5 redenen om uit te kijken naar de Man of Medan release

  De Man of Medan release ligt om de hoek en na het spelen van de preview zijn wij onwijs benieuwd naar hoe deze game uit zal gaan pakken. De game is in dezelfde stijl gemaakt als Until Dawn, maar bevat een aantal nieuwe features en uiteraard een gloednieuwe verhaallijn. Dit zal het eerste deel zijn van The Dark Pictures Anthology.

  Wallpaper Pick augustus met Man of Medan en Once Upon a Time in Hollywood!

  Het is een heerlijke, plakkerige, zweterige zomer oftewel perfect om weg te dromen in je favoriete films en games. Dromen van een plek waar zomers normaal zijn. Bereid je alvast voor op alle dromen die je kunt beleven in augustus met een gloednieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick augustus!

  The Dark Pictures - Man of Medan Nieuws

  The Dark Pictures Anthology Little Hope onthuld middels trailer

  The Dark Pictures Anthology heeft nog maar net zijn eerste aflevering gekregen met Man of Medan of het tweede verhaal laat van zich horen. Het tweede verhaal van The Dark Pictures Anthology getiteld Little Hope is door een speler ontdekt in de eerste game. De onthulling gebeurde middels een enge trailer die als datum slechts 2020 meegeeft.

  Dark Pictures Man of Medan trailer introduceert curator

  Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Dark Pictures Man of Medan door Bandai Namco. In de trailer wordt de curator, ingesproken door Pip Torrens, voor het eerst geïntroduceerd als een mysterieus personage. De aankomende horror game zal uitkomen in 2019, de releasedatum is nog niet bekend.

  The Dark Pictures Man of Medan is aangekondigd op gamescom

  The Dark Pictures Man of Medan is het eerste spel in een serie van horrorspellen met ieder zijn eigen losstaande verhaal. Dat werd vandaag bekend gemaakt op gamescom. De game wordt ontwikkeld door Supermassive Games en het eerste deel, genaamd Man of Medan, komt in 2019 uit.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.