Claim deze horror-game nu helemaal gratis!

News
woensdag, 27 september 2023 om 16:30
dark pictures man of medan trailer introduceert curator 141534
Het is bijna oktober en die maand staat voor veel mensen in het teken van enge dingen. Om de maand goed te beginnen kun je nu een horror-game helemaal gratis claimen. Het loont alleen wel om er snel bij te zijn.
Supermassive Games is nu al enige tijd bezig met de Dark Pictures-reeks. Als je daar nooit aan begonnen bent, maar wel nieuwsgierig bent, is er nu een buitenkansje. De eerste game in de reeks, Man of Medan, wordt namelijk gratis weggegeven.
Om de game te krijgen hoef je niet bijzonder veel te doen. Met een Bandai Namco-account dat gekoppeld is aan je Steam-account kun je kans maken op de game. Je hebt tot vrijdag 29 september 15.00 uur om de game te claimen.

Beperkte gratis exemplaren Man of Medan beschikbaar

Het is helaas niet gegarandeerd dat je de game ook daadwerkelijk krijgt. Bandai Namco geeft namelijk 100.000 exemplaren weg en het is wie het eerst komt, die het eerst maalt. Of je een exemplaar krijgt hoor je ergens na afloop van de periode waarin je je kunt aanmelden, dus als je niet meteen iets hoort betekent dat niet dat je de game niet krijgt.
Als je deze gratis game misloopt, zijn er gelukkig genoeg andere games om in oktober te spelen. Little Hope, de tweede Dark Pictures-game, komt bijvoorbeeld naar Switch en Alan Wake 2 verschijnt later in de maand. Buiten horror om kun je ook uitkijken naar Marvel’s Spider-Man 2 en Super Mario Bros. Wonder.