Top 10 game releasedata 2019 die nog bekend moeten worden gemaakt

  Veel mensen zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus het is niet gek dat als we een glimps van een game opvangen we graag alles willen weten. Hoewel we begrijpen dat developers tijd nodig hebben om een goede game neer te zetten, zijn we maar al te benieuwd naar deze game releasedata van games die in 2019 uit moeten komen.

  10. Someday You’ll Return

  Hoewel er niet veel hype is rondom deze horrorgame, zijn we erg benieuwd naar wanneer deze game uit zal komen. Het is een psychologische horrorgame waarin de speler in het midden van het bos wordt gezet om op zoek te gaan naar Stela. Stela is de vermiste dochter van het hoofdpersonage en ondanks dat hij had gezworen om nooit terug te gaan naar dat bos, is het voor hem nu belangrijker om zijn dochter veilig thuis te brengen.

  Aan de hand van de trailers ziet Someday You’ll Return eruit als een game waar je jezelf in kunt bijten en vervolgens niet meer los wil laten. Het jaar van de release is vastgesteld op 2019, maar er is nooit bekendgemaakt wanneer de game uit zal komen. De game werd voor het eerst bekendgemaakt op Reboot Develop 2018 en het is een van de game releasedata van 2019 die we graag willen weten.

  Someday You’ll Return zal verschijnen voor de Xbox One, de Playstation 4 en op PC.

  9. Animal Crossing (Nintendo Switch release)

  In Animal Crossing is een populaire, kindvriendelijke game. Hoewel er geen duidelijk verhaal in zit, maakt het simpele van de game misschien juist dat mensen er zo dol op zijn. Vandaar dat Animal Crossing een van de game releasedata van 2019 is die we gewoon moeten weten, althans, de Nintendo Switch release.

  Hoewel er nog geen titel is uitgebracht, kun je op de website van Nintendo al een kleine pagina vinden over de aankomende game. Hierin wordt verteld dat het een nieuwe hoofdgame zal worden van Animal Crossing, zoals het populaire Animal Crossing: New Leaf voor de 3DS. In 2018 schreven wij nog een artikel over waarom er een Animal Crossing Switch release nodig is.

  8. Final Fantasy VII (Remake)

  Het begint nu toch echt tijd te worden voor een releasedata van deze game. Ondanks dat we al een paar trailers hebben kunnen bewonderen en de game in 2015 al werd aangekondigd, is de enige “wanneer” informatie tot nu toe alleen nog maar dat de game in 2019 uitkomt. Hiervoor werd er al een langere tijd gevraagd naar een remake van de game.

  De game zal in episodes worden uitgebracht in plaats van in één keer. De originele game was voor zijn tijd prachtig, maar is nu al flink verouderd. Een pluspunt dat te zien is in de trailer is dat de graphics er prachtig en modern uitzien, maar nog steeds in de Final Fantasy style.

  De remake van Final Fantasy VII zal meer actie-RPG gebaseerd zijn. Hoewel er een grote kans is dat de game in 2019 uitkomt, kan het vanwege vermoedelijke problemen achter de schermen bestaat er ook een kans dat de game pas in 2020 zal verschijnen.

  De Final Fantasy VII Remake zal verschijnen voor de PC, de Xbox One en PlayStation 4.

  7. Luigi’s Mansion 3

  Luigi’s Mansion is een populaire Nintendo serie geworden sinds de release van de eerste game. Vervolgens werd de tweede game, Luigi’s Mansion 2, nog beter beoordeeld dan de eerste. Vandaar dat er veel hoop is voor deze game en het een van de game releasedata van 2019 is die wij graag zouden willen weten.

  Toch is het niet gek dat we de releasedatum nog niet weten. De game werd afgelopen september pas aangekondigd door Nintendo. Vandaar dat de kans ook groot is dat de game pas ergens tegen het einde van 2019 uit zal komen. Het enige wat Nintendo tot nu toe heeft uitgebracht over de game is een korte aankondigingstrailer van iets langer dan een halve minuut.

  Luigi's Mansion 3 zal uitkomen op de Nintendo Switch.

  6. Yakuza 5 (PlayStation 4 release)

  Yakuza is een al wat oudere game-franchise uit Japan die steeds populairder wordt in het Westen. Vandaar dat Yakuza 3 en Yakuza 4 in 2018 een PlayStation 4 release hebben gekregen en Yakuza 5 de volgende is. Het wordt verwacht dat de Yakuza 5 remaster in de lente van 2019 zal worden uitgegeven.

  De originele game werd voor het eerst wereldwijd uitgegeven in 2015. De game kwam eerst uit in Japan in 2012, maar werd jaren later pas voor de rest van de wereld uitgegeven. Bij deze game denken we aan de game releasedata van 2019 die we graag willen weten, want we zijn gehecht geraakt aan dit stukje Japanse cultuur.

  Yakuza 5 zal uitkomen voor de PlayStation 4 en het origineel is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 3.

  5. Cyberpunk 2077

  Dit is een van de releasedata waar we eigenlijk al jaren naar uitkijken, maar we moeten in 2019 toch echt wel iets van deze game horen. Aangezien de game door dezelfde makers wordt gecreëerd als The Witcher 3, staan we te trappelen om eindelijk iets van deze game mee te krijgen. Wij zijn benieuwd hoe CD Projekt RED functioneert tijdens het maken van een futuristische setting in plaats van de authentieke sfeer in The Witcher 3.

  Wij hebben al van het grimmige sfeertje in Cyperpunk 77 kunnen proeven op gamescom 2018. De game werd al aangekondigd in 2012 en is in de tussentijd ook nog een aantal jaren stilgevallen omdat de producers bezig waren met uitbreidingspakketten van The Witcher 3. Uiteindelijk gaf de ontwikkelaar in 2018 weer een teken van leven en de kans is groot dat de game in 2019 uit zal komen, maar wie weet komen we dit jaar opnieuw voor dezelfde teleurstelling te staan.

  Cyberpunk 2077 zal uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  4. Ghost of Tsushima

  Niet alleen lijkt het erop dat Ghost of Tsushima ons urenlang vermaak zal geven, we krijgen daarnaast ook nog eens de kans om oude, Japanse cultuur te snuiven. De cultuur van het jaar 1274 om precies te zijn. Wij denken dat er kansen genoeg zijn om deze cultuur te bewonderen terwijl je als laatste samurai in de schaduw van de bosjes verdwijnt. Blijf alleen wel opletten, want je moet wel de Kahn-troepen verslaan.

  In de trailer ziet het er naar uit dat Sucker Punch een grafisch pareltje neer zal zetten, die er door middel van de Japanse stijl en de prachtige graphics adembenemend uit zal zien. Het is een van de game releasedata van 2019 waar we met smart op zitten te wachten, zodat we weten wanneer we dit jaar in onze samurai-rol kunnen kruipen.

  Ghost of Tsushima zal exclusief uitkomen voor de PlayStation 4.

  3. The Dark Pictures: Man of Medan

  Na het grote succes van Until Dawn is Supermassive Games momenteel bezig met het creëren van The Dark Pictures: Man of Medan. Dit zal een horrorgame worden in dezelfde stijl als Until Dawn, maar deze keer speelt de game zich af in het midden van de oceaan in plaats van op een hoge berg. We weten niet precies in welke situatie wij onszelf liever zouden verkeren, maar het lijkt een spannend verhaal te worden.

  De reden dat de groep tieners die we deze keer zullen volgen zich in het midden van de oceaan bevinden, komt omdat ze op zoek gaan naar een verloren schat. Tijdens het duiken zullen ze alleen iets heel anders vinden dan schitterend goud en juwelen. In de laatste trailer werd de curator van de game bekendgemaakt, maar helaas werd het na deze trailer stil en is dit daarom een van de game releasedata van 2019 die we moeten weten.

  The Dark Pictures: Man of Medan zal uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  2. The Last of Us: Part II

  Nadat het tweede deel van de populaire game genaamd The Last of Us in 2016 werd aangekondigd, ontstond er veel hype rondom de release van de game. Ondertussen zijn we al zo’n twee en een half jaar verder en is The Last of Us: Part II nog steeds een van de game releasedata van 2019 die we gewoon moeten weten.

  In december ging het gerucht rond dat de releasedatum mogelijk gelekt is. In het tweede deel van de game zullen we alleen in de rol van Ellie kruipen, aangezien zij het enige speelbare personage zal worden. Aan de graphics te zien zullen we weer een PlayStation oogappeltje ontvangen en we verwachten en hopen op wederom een prachtig verhaal. Om even in het verhaal te komen kun je ons artikel lezen over The Last of Us: Part II personages.

  The Last of Us: Part II zal in 2019 exclusief uitkomen voor de PlayStation.

  1. Death Stranding

  Hideo Kojima heeft ons ondertussen al lang genoeg in verwarring gebracht. Dankzij de bijzondere en bizarre trailers van Death Stranding zijn wij meer dan nieuwsgierig naar alles wat ook maar met deze game te maken heeft. Vandaar dat het ook een van de game releasedata van 2019 is die we gewoon moeten weten.

  Naarmate je meer trailers kijkt, raak je eigenlijk steeds meer in de war. De verwachting is dat Death Stranding in 2019 uitkomt, maar dan willen we wel erg graag weten wanneer. Waarom de trailers zo verwarrend zijn, kun je lezen in ons artikel over de Death Stranding details. Hier beschrijven we alles wat we denken te begrijpen uit de trailers.

  Death Stranding zal exclusief uitkomen voor de PlayStation 4.

  Game releasedata van 2019

  Gelukkig kunnen we ons hart luchten, wetende dat er ook een hoop games zijn die wel een releasedata in 2019 hebben. Wij hebben een artikel geschreven met de top 10 beste games in 2019 om naar uit te kijken, zodat de wachttijd op de releasedata wordt verzacht.

  The Dark Pictures - Man of Medan

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.