Reageer en Win - Escape Room 2 en Man of Medan voor PlayStation 4

Article
vrijdag, 04 oktober 2019 om 17:44
rw tn 04 10 2019f1570204150
Het is weer Reageer en Win dag bij XGN. En we zijn vandaag in een hele goede mood want we hebben deze week weer een te gekke prijs namelijk Man of Medan voor PlayStation 4 en Escape Room 2 spel.

Winnaars afgelopen week

Afgelopen week maakten jullie kans op een blu-ray van X-Men Dark Phoenix. Dus dat betekent dat we deze week de winnaars bekend maken!
En de Winnaar is geworden…. BetonCE!
Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en win - Escape Room 2 en Man of Medan voor PlayStation 4

Prijs: 1x Man of Medan voor PlayStation 4 en Escape Room 2
Laten we beginnen te melden dat Man of Medan een geweldig spel dat we in samenwerking met Bandai Namco weggeven. Het spel heeft van ons een 8.5 heeft gekregen. Het is namelijk niet alleen grafisch indrukwekkend, het bevat ook alle elementen die je in een horrorspel wilt zien.
Ook geven we in samenwerking met Identity Games, Escape Room 2 weg. Een spannend spel dat je in je eigen huiskamer kan spelen. Escape room is een spel waarin je moet samenwerken om alle aanwijzingen te vinden en uiteindelijk te ontsnappen. Het is een race tegen de klok want je hebt maar 60 min om alle aanwijzingen te vinden. Bij dit alles helpt de Chrono decoder je.
Hoe gaan wij de prijzen weggeven?
De opdracht is simpel:
  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens twee andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. En als laatste volg ons op ons gloed nieuwe TikTok account. (Laat je TikTok gebruikersnaam achter in je comment op de R&W)
Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website

Vraag van de Week:

Wij spelen toch het liefst MOBA's want door dat nadenken en mensen ownen krijgen we het lekker warm.
Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij in de volgende Reageer en Win de vraag van de week.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).