Starfield

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  Starfield Artikelen

  De E3 2019 verwachtingen van de XGN redactieleden

  Tijdens de aankomende E3 kunnen we weer een hele bulk aan game gerelateerde aankondigingen verwachten. Iedereen heeft wel een stille hoop voor de onthulling van die ene game of dat stukje hardware. De XGN redactie is hier geen uitzondering op. In deze special doen we onze E3 2019 verwachtingen uit de doeken.

  De 10 beste RPG games om naar uit te kijken - Rooskleurige toekomst!

  Eens in de zoveel tijd komt er een game voorbij waaraan je je leven bijna verliest. We hebben het natuurlijk over RPG games, want daar heb je meestal wel een uurtje of vijftig nodig (als het niet meer is). Wij zetten de tien beste RPG games om naar uit te kijken voor je op een rijtje.

  De tien Next Gen Xbox games die we willen zien

  Er worden al een tijd lang geruchten de wereld in geslingerd over de Next Gen Xbox consoles. Het gerucht gaat dat de consoles in 2020 uitkomen, maar welke games kunnen we dan eigenlijk verwachten? Dit zijn tien Next Gen Xbox games die we willen zien!

  Xbox 2 en PlayStation 5 geruchten op een rijtje - Next-Gen onderweg?

  Als de PlayStation 4 en Xbox One konden praten, zouden ze nu waarschijnlijk een bekende Doctor Who quote in gedachte hebben. “Ik wil nog niet gaan”, zouden ze zeggen nu dat de Xbox 2 en PlayStation 5 geruchten uit de grond schieten. Wij zetten ze allemaal even voor je op een rijtje.

  Top 10 grootste E3 2018 verrassingen - Beneemt je de adem

  E3 2018 is officieel afgelopen, maar we vielen van deze grote E3 2018 verrassingen bijna van onze stoel. Sommige onthullingen kwamen uit het niets, anderen waren gewoon te bizar voor woorden. Dat deze aankondigingen niet waren uitgelekt is een wonder te noemen.

  Starfield Nieuws

  Nieuwe Starfield details onthuld door Todd Howard

  In een interview met Todd Howard tijdens het Brighton Digital-event zijn er details onthuld van onder andere Starfield, de nieuwe game die in productie is bij Bethesda. Howard maakt ook een klein detail bekend over The Elder Scrolls: VI.

  Starfield release ook naar huidige generatie consoles?

  Er bestaat een mogelijkheid dat de recent aangekondigde Starfield ook naar de huidige generatie consoles komt. Nieuwe uitspraken van de Bethesda director brengen ook hoop voor een Starfield release op PC, PlayStation 4 en/of Xbox One.

  The Elder Scrolls VI en Starfield release geteased door Bethesda

  Tijdens de E3 persconferentie kwam Bethesda dan eindelijk met het langverwachte nieuws. Of ja, nieuws, we wisten het allemaal stiekem al. Bethesda heeft toch nog even de The Elder Scrolls VI en Starfield release geteased.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.