Update - Grote Starfield update nu toch verschenen

News
vrijdag, 19 januari 2024 om 16:00
starfield gameplayf1655368065
Starfield is inmiddels al weer een paar maanden uit, maar dat wil niet zeggen dat Bethesda klaar is met de game. Er zijn bijvoorbeeld DLC-plannen, maar er komen ook regelmatige updates. Binnenkort verschijnt de grootste update tot nu toe.

Update 2 - Problemen zijn verholpen

Het lijkt erop dat het Bethesda gelukt om het probleem met de update op te lossen. Het is nu namelijk mogelijk voor spelers op Steam om met de update aan de slag te gaan. Momenteel is de patch wel alleen beschikbaar als beta. Om gebruik te kunnen maken van de update moet je daarom in de properties van Starfield aangeven dat je de beta-versie wil gebruiken.

Update - Starfield update loopt tegen probleem aan

De grote update die vandaag voor Starfield had moeten verschijnen komt nog wel, maar later dan verwacht. Via Twitter laat Bethesda weten dat het een probleem heeft ontdekt dat het wil verhelpen voor de update wordt uitgebracht. Met een beetje geluk verschijnt de update nog wel deze week, maar dat weet Bethesda nog niet helemaal zeker. Het is onduidelijk wat voor probleem het precies is, maar als de update ervoor wordt uitgesteld, is het waarschijnlijk belangrijk.
Oorspronkelijk bericht:
Starfield heeft volgens Microsoft de minste bugs van alle Bethesda-games, maar de game is nog niet vlekkeloos. Binnenkort worden er wat stappen gezet om problemen te verhelpen. Via Twitter laat Bethesda weten dat de grootse update tot nu toe op 17 januari in de Steam Bèta lanceert en twee weken later een volledige release krijgt.
Deze update verhelpt problemen met verschillende Quests in de game. In de Eye of the Storm-Quest kon het bijvoorbeeld voorkomen dat je niet kon docken met de Legacy. Dat vergelijkbare bugs die je progressie kunnen blokkeren of de game-wereld verstoren zijn als het goed is opgelost.
Verder wordt de game stabieler gemaakt en grafisch verbeterd. Er zijn ook verschillende fixes voor kleinere bugs. In totaal zijn er zo'n 100 aanpassingen aan de game. De volledige patch notes zijn nog niet uitgebracht, maar die komen wanneer de update in bèta beschikbaar is.

Bethesda-fans verdeeld over Starfield

Hoewel Starfield overwegend goede cijfers kreeg, zijn de meningen over de game verdeeld. Veel spelers vinden Starfield saai vergeleken met andere Bethesda-titels, iets waar Bethesda het totaal niet mee eens is. Een modder die bezig was om de game multiplayer-ondersteuning te geven heeft hem zelfs bestempeld als troep.
Dit bericht is bijgewerkt op 19 januari 2023.

Populair Nieuws