Shadow of the Colossus Nieuws

  Gave Easter Egg gevonden in Ghost Of Tsushima

  Ghost Of Tsushima is een prachtige game waarin de Japanse levensstijl centraal staat. Een oplettende gamer heeft in de game een mooie easter egg gevonden die hommage doet aan andere PlayStation exclusives.

  Zijn de PlayStation Plus games voor maart gelekt?

  Microsoft heeft al laten weten welke gratis titels Xbox One-eigenaren in maart kunnen spelen, maar de gratis PlayStation Plus games zijn nog onbekend. Mogelijk is daar nu verandering in gekomen door een advertentie.

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  Shadow of the Colossus releasedatum aangekondigd naast trailer

  In navolging van vele trailers deze avond, mag ook een nieuwe Shadow of the Colossus trailer niet ontbreken. Naast de vertoning van de trailer, werd ook de Shadow of the Colossus releasedatum bekendgemaakt.

  Nieuwe trailer van Shadow of the Colossus remake

  Sony heeft tijdens zijn persconferentie op de Tokyo Game Show nieuwe beelden vrijgegeven van de Shadow of the Colossus remake. Ondersteund door een dramatische soundtrack zijn de gigantische monsters vol in beeld te zien.

  Shadow of the Colossus remaster aangekondigd door Sony

  De E3 2017 persconferentie van Sony zorgde voor een verrassing in de vorm van een Shadow of the Colossus remaster. De game wordt opnieuw gemaakt voor de PlayStation 4.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.