PlayerUnknown's Battlegrounds

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Actie, shooter, first-person shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Bluehole Studio en uitgegeven door Bluehole Studio

  6

  PlayerUnknown's Battlegrounds Artikelen

  De 5 beste PUBG weapons - Het allerbeste schiettuig!

  Om te overleven in de wereld van PlayerUnknown’s Battlegrounds heb je wapens nodig. En flink wat ook, want om elke hoek schuilt gevaar. Wij zetten de beste PUBG weapons voor je op een rijtje zodat je jouw kansen om te winnen vergroot!

  PUBG PS4 Review - Goede game in een teleurstellend jasje

  Wat gebeurt er als je honderd spelers uit een vliegtuig dropt op een eiland vol wapens? Juist, dan blijft er maar één speler over. Dat is waar PlayerUnknown’s Battlegrounds al vanaf het begin om draait. Na maandenlange exclusiviteit is de game nu op de PlayStation 4 beland. Het resultaat? Dat lees je in onze PUBG PS4 Review.

  Meest gespeelde Steam Games - Meeste gelijktijdige spelers

  Dagelijks spelen er meer dan veertien miljoen mensen games op Steam. Het is dan ook een van de populairste platformen op PC games op te spelen. Strategische games, shooters en RPG’s; ze komen allemaal voorbij op Steam. Dit zijn de tien meest gespeelde Steam Games.

  Top 10 best verdienende Nederlandse eSporters

  eSports is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wanneer je echt heel goed bent, kun je er tegenwoordig ook je boterham mee verdienen. Er is ook een aantal Nederlandse eSporters die een aardig zakcentje hebben verdiend door het spelen van games. Dit zijn de top 10 best verdienende Nederlandse eSporters.

  Beste multiplayer shooter games van 2018

  Al meer dan tien jaar zijn multiplayer shooter games heel erg populair. De games van franchises als Call of Duty en Battlefield doen het altijd heel erg goed. Maar ook het battle royale genre is vanaf begin 2018 steeds populairder aan het worden. Dit zijn de beste multiplayer shooter games van 2018.

  PlayerUnknown's Battlegrounds Nieuws

  Nieuwe PUBG games in de maak voor 2021 én 2022

  Na al die spin-offs van series en films, begint dit nu ook de gamewereld in te groeien. In een interview dat Bloomberg Technology hield met Kim Chang-Han gaf hij aan dat er een aantal nieuwe PUBG-games uit zullen komen in de komende jaren. Dit kan hij weten, want hij is de CEO van Krafton, de houdstermaatschappij van PUBG.

  PUBG draait 60 FPS op next-gen met één uitzondering

  De next-gen consoles komen er bijna aan en dat betekent niet alleen nieuwe games, maar ook oude games die een flinke upgrade krijgen. Zo zal de populaire Battle Royale game PUBG ook een next-gen upgrade krijgen.

  PUBG Season 9 krijgt dynamische map

  Season 9 van PUBG staat bijna voor de deur. Wanneer deze deur opengaat kunnen spelers onder andere genieten van een dynamische map. Dit heeft het PUBG Twitter-kanaal laten weten via een post.

  PUBG maps krijgen een remaster behandeling in toekomstige updates

  Er verschijnen allerlei updates die PlayerUnknown's Battlegrounds verbeteren. In de toekomstige updates krijgen de PUBG maps een remaster behandeling. Het gaat hierbij om zowel het visuele als het lay-out aspect van de maps. Dit meldt PUBG Corp in een blogpost.

  PUBG krijgt nieuwe skins: Joker en Harley Quinn

  PUBG gaat in samenwerking met DC nieuwe skins aan de game toevoegen. Dit werd bekendgemaakt via een trailer. Hierin zien we Suicide Squads Joker en Harley Quinn rondrijden in PUBG. Later in de trailer komen ze in actie, zoals we gewend zijn van de twee personages.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.