Overwatch Nieuws

  Overwatch 2 gelekt door trainingsdocumenten?

  Overwatch 2 is mogelijk gelekt door trainingsdocumenten (voor presentatoren) die in handen zijn gevallen van ESPN. ESPN zegt dat de documenten echt zijn en dat ze een bron hebben die dat aantoont. Overwatch 2 zal dus mogelijk getoond worden op Blizzcon.

  Verklapt het tijdschema van Blizzcon een grote aankondiging?

  Blizzcon staat voor de deur, het jaarlijkse evenement dat Blizzard organiseert om haar games te showen. Normaliter is het dé plek waar de ontwikkelaar en uitgever nieuwe aankondigingen doet en dit jaar lijkt het weer raak te zijn.

  Komen de Overwatch helden naar Smash Bros. Ultimate?

  Overwatch op de Nintendo Switch kan een belangrijke rol gaan spelen in Super Smash Bros. Ultimate. Het is duidelijk dat Overwatch naar de Nintendo console komt, maar als het aan Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard ligt staan er nog veel grotere dingen voor deze game op de planning.

  Overwatch Switch release getoond tijdens Nintendo Direct

  Overwatch fans kunnen hun borst nat maken. Voor iedereen die dit avontuur nog niet heeft mogen meemaken onderweg, komt er een Overwatch release naar de Nintendo Switch. Alhoewel de game wat grafische kracht moet inleveren, lijkt het potentieel een toffe port te worden.

  Overwatch Sigma vanaf nu speelbaar op alle servers

  Een aantal weken geleden werd onthuld wie de nieuwste held zou worden in Blizzards Overwatch. Hoewel de held op dat moment alleen speelbaar was in de Public Tests Region werd beloofd dat hij snel naar de game zou komen. Vanaf vandaag kunnen alle Overwatch spelers Sigma gebruiken.

  Overwatch Sigma gameplay uitgelegd door Blizzard ontwikkelaar

  De nieuwste held in Overwatch, Sigma, is recent onthuld. Bij de onthulling van dit nieuwe personage werd er aanvankelijk nog geen gameplay onthuld. Hoewel er nog steeds geen in-game beelden zijn, geven een Developer Update en Sigma's officiële informatiepagina nu details over zijn aanvallen.

  Nieuwste Overwatch Hero officieel onthuld door Blizzard

  Overwatch wordt binnenkort aangevuld met een éénendertigste held. Het nieuwe personage heet Sigma en is een 'mad scientist', expert op het gebied van zwaartekracht. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer deze nieuwe Overwatch Hero naar de game komt.

  Overwatch heroes aangevuld met nieuw personage Baptiste

  De lijst met Overwatch heroes is aangevuld met het nieuwe personage Baptiste. Dit doet Blizzard in een nieuwe update. Baptiste is het dertigste karakter dat naar de game komt. De nieuwe hero is speelbaar in de Public Test Realm van de PC-versie.

  Overwatch map Paris onthuld door Blizzard Entertainment

  Blizzard heeft een nieuwe map aangekondigd voor shooter game Overwatch. De map ligt in Parijs en bevat allerlei iconische locaties van de stad. Overwatch map Paris is vanaf nu op de PC PTR, publieke testserver, al beschikbaar en komt later naar Overwatch voor alle platformen.

  Overwatch Lunar event 2019 skins onthuld

  Blizzard onthuld drie nieuwe Lunar skins die je kunt verzamelen tijdens het Lunar event 2019 van Overwatch. In totaal zijn er zes skins te verzamelen op het evenement. Het Lunar evenement zal dit jaar plaatsvinden van 24 januari tot 28 februari.

  Blizzard denkt na over een Overwatch Mercy rework

  Door recente updates op Overwatch wordt healer Mercy steeds minder populair. Haar kit is te saai in vergelijking met andere heroes en Mercy spelers zijn wel klaar voor een broodnodige Overwatch Mercy rework. Alleen game-ontwikkelaar Blizzard weet nog niet goed hoe dat aangepakt moet worden.

  Nieuwe Overwatch Hero Ashe aangekondigd door Blizzard Entertainment

  Overwatch krijgt een nieuw speelbaar personage. Dit karakter is een vrouwelijke gunslinger met een bekende naam in de criminele onderwereld. Ashe, zoals de nieuwe Overwatch Hero heet, zal binnenkort verschijnen in de game. Het is nog niet bekend wanneer dit karakter precies te spelen is.

  Loot boxes verboden voor Blizzard games in België

  Blizzard heeft de loot boxes verboden uit Overwatch en Heroes of the Storm voor de Belgische spelers. Dit doen ze door het rapport van de Kansspelcommissie uit april, waarin staat dat het kopen van loot boxes wordt gezien als gokken. Blizzard is niet de eerste grote game producent die loot boxen verwijdert in België.

  Overwatch gratis te spelen komend weekend voor alle platformen

  Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch gratis te spelen is dit weekend. Dit geldt voor alle platformen waar de game op te spelen is. Dit zijn de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Overwatch Summer Games 2018 komt 9 augustus

  Vanaf 9 augustus zullen de Overwatch Summer Games 2018 van start gaan in de game. Voor de speciale games zullen er evenementen komen in de game en krijgen personages nieuwe skins.

  Blizzard Gear kopen nu mogelijk via Blizzard Gear Store

  Je kunt vanaf nu Blizzard Gear kopen in de Blizzard Gear Store. De online winkel van Blizzard heeft vandaag in Europa haar digitale deuren geopend. Je kunt hier allerlei producten van de populaire Blizzard games kopen.

  Overwatch skin brengt miljoenen op voor onderzoek naar borstkanker

  Blizzard heeft met Overwatch skin ruim 12,7 miljoen dollar opgehaald voor borstkankeronderzoek. Dit geld is behaald met de verkoop van een special Overwatch item dat alleen tijdens deze actie verkrijgbaar was.

  Nieuwe Overwatch held onthuld; Hero 28 is Hammond de Hamster

  Er is een nieuwe Overwatch held bekendgemaakt. Het betreft Hammond de Hamster die zijn opwachting gaat maken in de Activision Blizzard game als Hero 28. Je kunt nu al aan de slag met de hamster.

  Overwatch Endorsement System update voor een gezondere community

  Vaak gebeurt het in spellen: een persoon doet al het werk en weigert samen te werken. Of een speler scheld je de huid online vol omdat er niet op zijn manier wordt gespeeld. Hier moet korte metten mee worden gemaakt door middel van een zogenaamde nieuwe Overwatch Endorsement System update.

  Overwatch update voegt plastic Nerf balletjes toe

  Handen omhoog, of er wordt geschoten! Met Nerf ballen nog wel. Er komt een Overwatch update aan die de speelgoedpistooltjes van Nerf aan het spel toevoegen. Pas maar op of je gaat ten onder aan plastic wapens!

  Overwatch Skin voor het Breast Cancer Research Foundation

  Wanneer er nieuwe skins worden vrijgegeven is dit meestal om de kassa van de makers toch wat te spekken. Dit keer is het toch wat anders. Er komt een speciale Overwatch skin waarvan de de inkomsten aan een goed doel zullen worden besteed.

  Mogelijk Overwatch update om Symmetra van class te veranderen

  Een mogelijke Overwatch update lijkt in de toekomst het personage Symmetra aan te gaan passen. Het lijkt hier om vrij grote aanpassingen te gaan. zo zal het personage compleet van class veranderen. Momenteel wordt er flink geëxperimenteerd.

  Loot boxes illegaal voor Belgische kansspelwetten - mogelijk boetes

  Loot Boxes zijn soms net als gokken. Voor je het weet, stop je er veel tijd, geld en moeite in, maar krijg je er niks voor terug. De Belgische kansspelcommissie geeft aan dat Loot boxes illegaal zijn in verschillende spellen.

  Nieuwe Overwatch skins aangekondigd door Twitch

  Er zijn nieuwe Overwatch skins aangekondigd. De nieuwe skins zullen ergens in mei verschijnen. Je kunt deze skins alleen niet op de gebruikelijke manier verkrijgen.

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.