Overwatch 2 maakt een einde aan Overwatch

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 14:30
overwatch 2f1665484086
Later dit jaar zal Overwatch 2 uitgebracht worden als een free-to-play game. Opvallend genoeg maakt de sequel alleen ook meteen een einde aan de originele Overwatch.
Ondanks dat Overwatch 2 jaren geleden is aangekondigd als een sequel, is het een nogal een uitdaging om verschillen te ontdekken tussen de sequel en de originele Overwatch. Nu Blizzard nog een detail over de game heeft onthuld, lijkt het er helemaal op dat Overwatch 2 meer een update is dan een volledig nieuwe game.
In een Ask Me Anything op Reddit heeft Aaron Keller, de director voor Overwatch 2, bekendgemaakt dat de sequel het origineel zal overschrijven. Dat betekent dat wanneer Overwatch 2 lanceert op 4 oktober, dat het vervolgens niet meer mogelijk is om de originele game te spelen.

Geen revolutie voor Overwatch 2

Uit de gameplay-beelden die tot nu toe uitgebracht zijn van Overwatch 2 ziet de game er ook niet drastisch anders uit dan het eerste deel. Zo kunnen spelers onder andere nog aan de slag met dezelfde helden en dezelfde speciale krachten. Ervaren spelers hoeven zich dus niet ineens compleet aan te passen. Wel gaat het tempo omhoog en worden potjes 5v5, in plaats van 6v6.
Met Overwatch 2 kan Blizzard ookl een influx verwachten van nieuwe spelers. In plaats van de originele game hoef je namelijk niet de volle prijs voor de shooter te betalen. Sterker nog, Overwatch 2 wordt helemaal gratis om te spelen.

Populair Nieuws