Datum voor Overwatch 2 closed beta aangekondigd

News
maandag, 21 maart 2022 om 15:00
overwatch 2f1632816277
Het is al een tijdje erg stil rondom Overwatch 2. De game werd in 2019 aangekondigd, maar sindsdien zijn er maar weinig goede berichten over de game. Nu lijkt er wat schot in de zaak te komen, want er is een datum bekend voor de eerste closed beta van Overwatch 2.
Wie al jaren wacht om Overwatch 2 te spelen kan uitkijken naar april. Dan wordt namelijk de eerste beta test van de game gehouden. Het komt overeen met geruchten dat er een beta aan zat te komen. Op 26 april is er een kans om de PC-versie van de game te spelen.
Maar als je daaraan mee wil doen kun je beter niet tot 26 april wachten. Het gaat namelijk om een closed beta. Je zal je dus moeten inschrijven voor een deelname. Dan nog is er een kans dat je niet wordt uitgenodigd. Mocht je het willen proberen, dan kun je je hier inschrijven voor de beta.
De beta is 5v5 en introduceert de nieuwe held Sojourn. Veranderingen aan de bestaande helden Orisa, Doomfist, Bastion en Sombra worden ook getest. Qua maps worden die van Overwatch 1 gebruikt, samen met vier nieuwe. Een nieuwe gamemodus genaamd ‘Push’ wordt ook getest.

Activision Blizzard onder vuur

Activision Blizzard, de ontwikkelaar achter Overwatch, ligt al enige tijd onder vuur. De werkcultuur is er verschrikkelijk en werknemers worden er gediscrimineerd. CEO Bobby Kotick staat centraal in alle klachten.
Dit alles heeft directe gevolgen gehad voor Overwatch 2. Kotick zou persoonlijk verantwoordelijk zijn voor een deel van alle vertraging, omdat hij de teams die aan deze game werkten veel onnodige projecten oplegde om die vervolgens weer te annuleren. Met Overwatch 2 lijkt het nu beter te gaan. Het hele bedrijf is mogelijk van Kotick af wanneer de overname door Microsoft rond is.

Populair Nieuws