Nieuwe foto van menu Overwatch 2 toont Battle pass

News
woensdag, 06 april 2022 om 8:30
overwatch 2f1632816277
Recent hebben we nieuwe informatie gekregen over wat Blizzard op de planning heeft staan voor Overwatch 2. De makers willen het nieuwe aspect PvP aspect van Overwatch 2 sneller brengen dan eerst verwacht en zullen het dus gaan splijten van de PVE modus. Ook zijn er screenshots opgedoken waar we al een klein deel van de nieuwe interface kunnen bewonderen.
Om de in-game karaktermodellen zoveel mogelijk tentoon te stellen, is het nieuwe menu design van Overwatch 2 een stukje eenvoudiger dan voorheen. Dit kunnen we zien in screenshots die gespot zijn door Attack of the Fanboy. Jayson Kirby (een vormalig Overwatch User Interface designer), deelde de screenshots die zijn genomen in de gesloten testfase van de game. Toevallig staat er op deze screenshots ook een knopje voor Battle Pass. Het lijkt hiermee dus dat Overwatch haar Loot Box systeem dus een beetje op de schop gaat gooien.
screenshot 33f1649164564

Nog een battle pass

Ook Overwatch-spelers zullen niet ontkomen aan hun eigen battle pass systeem, mits Blizzard doorgaat met het invoeren van dit UI. Hoe de battle pass er uit komt te zien is verder nog niet bekend en dit zal waarschijnlijk nog even geheim blijven. Of de PvE modus dus ook invloed hebben op de battle pass is nog niet duidelijk. Hopelijk horen we snel meer over de battle pass en de PVE modi.
Of Blizzard nog op tijd is met het inspringen van deze trend zal blijken wanneer Overwatch 2 daadwerkelijk verschijnt. Een releasedatum blijft voor nu altijd nog uit.

Populair Nieuws