Monster Hunter World Nieuws

  UNIQLO brengt t-shirt collectie van Capcom games uit

  De Japanse retailer UNIQLO komt met een t-shirt collectie van Capcom games. Dit maakt het bedrijf in een persbericht bekend. De kledingstukken bevatten gamegerelateerde afbeeldingen van Street Fighter en Monster Hunter. De shirts zijn vanaf 6 mei online en in de winkel te koop.

  God of War is Game of the Year 2018 volgens de D.I.C.E. Awards

  Tijdens de D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts and Sciences won God of War de Game of the Year prijs. De game won naast deze prijs ook nog acht andere onderscheidingen. Hiermee is God of War de grote winnaar van de avond.

  Xbox Live Deals with Gold - Just Cause 4 en The Witcher 3

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold zijn bekendgemaakt. De deals gelden vanaf nu tot en met dinsdag 19 februari om twaalf uur. Onder andere Just Cause 4, Monster Hunter: World en The Witcher 3: Wild Hunt zijn op dit moment flink in prijs verlaagd.

  Geralt is nu in Monster Hunter World beschikbaar voor Xbox One en PS4

  Onze favoriete monsterjager Geralt is vanaf nu beschikbaar in RPG-game Monster Hunter World. Dit werd al eerder aangekondigd door gameontwikkelaar Capcom, maar het is nu realiteit. Geralt is op Xbox One en PlayStation 4 al te bespelen in Monster Hunter World, PC-spelers moeten nog even wachten.

  Geralt of Rivia is binnenkort beschikbaar in Monster Hunter World

  Geralt of Rivia komt naar Monster Hunter: World. Dat heeft maker Capcom bekendgemaakt in een speciale livestream. De bekende Witcher is te bespelen en beschikt over zijn unieke aanvallen. Geralt of Rivia is ergens begin 2019 te bespelen.

  Cyber Monday 2018 deals overzicht - Hier vind je Black Friday korting

  Dit zijn de beste Cyber Monday 2018 deals. Black Friday was afgelopen vrijdag op 23 november en de eerst volgende maandag is het dus Cyber Monday. Dat betekent heel veel korting op heel veel producten en hier vind je het overzicht.

  Yourgamezone Black Friday Deals 2018 - Volop korting op grote titels

  Langzamerhand beginnen de Black Friday Deals 2018 binnen te stromen. Ook Yourgamezone heeft de Black Friday Deals voor 2018 bekendgemaakt. Alle verschillende versies van Assassin’s Creed Odyssey zijn op dit moment in de aanbieding. Ook Game of the Year genomineerde Monster Hunter World is nu al flink in prijs verlaagd.

  Monster Hunter film foto's onthuld op Twitter en Instagram

  Er zijn nieuwe details van de Monster Hunter film onthuld. Op Twitter en Instagram zijn er nieuwe beelden geplaatst door een van de sterren uit de film, Mila Jovovich. Ook de RPG Site op Twitter deelde een paar shots van de set.

  Monster Hunter World update met FFXIV cross-over uit

  Er is een nieuwe Monster Hunter World update uitgebracht dat een cross over event biedt met Final Fantasy XIV. Voor de update is ook een nieuwe trailer uitgebracht waarin spelers een glimp kunnen zien van wat er te wachten staat. De update is nu gratis te downloaden.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover onthuld

  Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover aangekondigd! Tijdens de Square Enix E3 2018 persconferentie kwam de crossover voorbij. De trailer sloot af met de releaseperiode, namelijk zomer 2018.

  Monster Hunter World update bevat nieuwe draak

  Er staat een Monster Hunter World update op de planning en deze update introduceert een event met een nieuwe draak: de Kulve Taroth. Deze draak komt samen met een nieuwe missie en een nieuw loot systeem.

  Monster Hunter World update verschijnt binnenkort

  Op de Twitterpagina van Monster Hunter werd gisteren al een kleine teaser vrijgegeven voor een grote Monster Hunter World update. Vandaag maakte het account op Twitter meer bekend over de aankomende update, die vanaf 22 maart is te downloaden.

  Monster Hunter World Switch versie op komst?

  Na het succes van Monster Hunter World op verschillende consoles kan een Monster Hunter World Switch versie wellicht een mogelijkheid worden in de toekomst. Ontwikkelaar Iron Galaxy heeft namelijk openbaar interesse getoond in een port voor Nintendo Switch!

  Monster Hunter World update lost matchmaking probleem op

  Er is een nieuwe Monster Hunter World update uitgebracht. Deze lost onder andere de problemen op bij de matchmaking voor Xbox One gebruikers.

  Nieuwe Monster Hunter World gear onthuld van Street Fighter

  Er is nieuwe Monster Hunter World gear onthuld. De nieuwe gear heeft betrekking op de outfits van Ryu en Sakura uit Street Fighter 5. Bekijk de trailer voor de nieuwe gear bovenaan de pagina.

  Monster Hunter World Xbox One versie heeft problemen met matchmaking

  Vrijwel elke game kent rondom de release de nodige bugs, maar de Monster Hunter World Xbox One versie heeft wel een hele vervelende bug. Mensen hebben namelijk problemen met online matchmaking. Het ontwikkelingsteam is bekend met het probleem en werkt aan een oplossing

  Laatste Monster Hunter World beta is nu live

  Vanaf vandaag kunnen spelers de laatste Monster Hunter World beta spelen. De beta is helaas alleen beschikbaar voor iedereen die in bezit is van een PlayStation 4.

  Monster Hunter World Day One Patch is nodig om online te kunnen

  Het duurt niet lang meer voordat Monster Hunter World uitkomt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wil je online gaan, dan moet je wel met één ding rekening houden. De Monster Hunter World Day One Patch is nodig om online te kunnen spelen.

  Nieuwe Monster Hunter World gameplay uitgebracht

  Capcom blijft nieuwe beelden laten zien van haar aankomende RPG game. Dit keer heeft de ontwikkelaar nieuwe Monster Hunter World gameplay uitgebracht.

  Derde Monster Hunter World beta later deze maand

  Er komt een derde Monster Hunter World beta. Vanaf 19 januari kun je de game testen, mits je in het bezit bent van een PlayStation 4.

  Monster Hunter World PC release is deze herfst

  De Monster Hunter World PC release is deze herfst. Dat bevestigt Ryozo Tsujimoto, producer bij Capcom, op Twitter.

  Volgende Monster Hunter World Beta is dit weekend al

  De vorige Monster Hunter World beta is nog niet eens week geleden afgelopen, maar de volgende dient zich alweer aan. Vanaf 22 december kan iedereen met een PlayStation 4 namelijk aan de slag ermee.

  Gratis Monster Hunter World DLC al aangekondigd

  Waar je nog tot zes uur vanavond aan de slag kan gaan met de beta, is al wel wat Monster Hunter World DLC bekendgemaakt. En dat terwijl de game pas volgend jaar uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.