Wat hebben we deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? Week 26

Article
zondag, 03 juli 2022 om 17:00
no for broadcastf1656685158
Het is weer weekend en dus is er weer een drukke week voor speelplezier voorbij. Gelukkig hoeven jullie deze week niet een editie van uitgespeeld, gekocht of gekeken te missen.

Arran Winmai

Uitgespeeld: Monster Hunter World: Iceborne
Gekocht: Not For Broadcast
Gekeken: -
Ik had het er eerder al over dat ik met wat vrienden door het 'verhaal' van Iceborne aan het spelen was. Nou, dat einde was dichterbij dan ik mij herinnerde. Een van mijn medespelers had het spel nog niet eerder gespeeld, dus die dubbele reveal aan het einde was weer helemaal top! Maar heb ik de energie om wéér al die deco's te farmen? Waarschijnlijk niet!
Net als vorige week was er weer een game op mijn wishlist in de aanbieding. Dus heb ik Not For Broadcast aangeschaft. Het is een bijzondere game waarin je tijdens nieuwsuitzendingen in de editing room zit. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat de meest interessante momenten in beeld komen terwijl je ook ongepaste content cencureert. De gekste dingen gebeuren, dus het is dijen slaan geblazen. Bovendien speelt het hele ding zich in een alternatieve, fascistische Groot Britannië. Simpel gezegd is het een hillarische versie van Beholder of Papers Please. Dat ik een fan van Britse humor zal sommigen van jullie waarschijnlijk niet verbazen. Ik had zowel Galavant als The Goes Wrong Show in voormalige lijsten. Ik kijk daarom erg vooruit naar Not For Broadcast. Zodra ik weer eens tijd heb...
phantom hourglassf1656685109

Marcus Talens

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Gekocht: -
Gekeken: -
De afgelopen periode heb ik Phantom Hourglass weer eens uit de kast getrokken. Veel mensen haten deze game en hij is ook niet de sterkste in de reeks. Maar ik heb me er altijd prima mee kunnen vermaken. Zelfs de verguisde Temple of the Ocean King vind ik leuk. Wel moet ik zeggen dat de soundtrack echt beroerd is. Wat dat betreft kun je beter bij Spirit Tracks aankloppen.