Bayonetta

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Switch & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door SEGA & Platinum Games

  8.5

  Bayonetta Artikelen

  PlatinumGames special - De inspiratiebronnen van Astral Chain

  Astral Chain, PlatinumGames nieuwste game, laat zich goed inspireren door verschillende voorgaande titels gemaakt door de studio, zoals je misschien al hebt gelezen in onze review. Maar door welke titels is Astral Chain het meest geïnspireerd? Dat lees je in onze PlatinumGames special.

  Vijf PlatinumGames games die je moet spelen - Actie van de bovenste plank

  De Japanse studio PlatinumGames staat bekend om zijn afwijkende benadering van game-ontwikkeling. De volgende game die met deze alternatieve visie tot leven komt, is Astral Chain. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij de vijf PlatinumGames games die je moet spelen op een rij.

  Dit zijn jullie favoriete vrouwelijke personages in games

  In veel videogames krijgen de mannen de hoofdrol. Denk maar aan Mario, Arthur Morgan uit Red Dead Redemption 2 en Geralt uit The Witcher 3, maar er zijn ook genoeg toffe vrouwen die een game dragen. Dit zijn jullie favoriete vrouwelijke personages in games.

  Bayonetta Switch Review - Als een bezetene spelen

  De haren die eerst nog haar kleren vormden, schieten de lucht in en vormen één grote vogel. Zonder enige moeite scheurt de vogel de engel doormidden en eet deze vervolgens op. In de Bayonetta Switch review bekijken we of jij ook deze vogel op zou moeten roepen om zo de romp en lichaam van menig engelen van elkaar te scheiden.

  Bayonetta Switch Preview - De heks wordt weer losgelaten

  Eerder verscheen Bayonetta al op onder andere de Nintendo Wii U. Fans van het eerste uur konden de game toen ook al proberen door hem aan te schaffen in een bundel met het tweede deel. Nu komt de game ook naar de Nintendo Switch en werpen wij in deze Bayonetta Switch preview een blik op de nieuwste versie.

  Bayonetta Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  Bayonetta 3 Switch release aangekondigd tijdens The Game Awards

  Er komt een Bayonetta 3 Switch release aan, dat is gisteren bekendgemaakt tijdens The Game Awards. Nintendo heeft aangekondigd dat ze samen met Platinum Games hard aan het werk is voor de nieuwe game, die exclusief voor de Nintendo Switch zal zijn.

  Gratis Xbox Games with Gold voor augustus bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox games with Gold voor augustus aangekondigd die we komende maand kunnen downloaden. In een blogpost heeft Microsoft de games bekendgemaakt.

  Platinum Games hint naar Bayonetta Switch release

  Twitter is een prachtig platform om gamers lekker te maken voor games. Gisteren kwam Platinum Games met een post op het sociale media platform voorbij. En die hint naar een mogelijke Bayonetta Switch release van deel 1 en 2.

  Bayonetta 3 teaser? Nieuwe YouTube clips suggereren vervolg

  PlatinumGames, ontwikkelaar van Bayonetta en Bayonetta 2, heeft op haar YouTube kanaal vreemde filmpjes geüpload waardoor fans de conclusie trekken dat dit een Bayonetta 3 teaser is. In alle filmpjes zegt Bayonetta namelijk één zin driemaal.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.