Nintendo Switch 2 gaat hand in hand met remaster van geliefde franchise

News
dinsdag, 02 januari 2024 om 14:30
Dit jaar kunnen we waarschijnlijk de Nintendo Switch 2 verwachten. Maar wat voor games komen er? Er gaan geruchten dat een populaire franchise een remaster krijgt. Dit nieuws komt van een bekende leaker.
Met het begin van 2024 lijkt het erop dat er een nieuwe Nintendo Switch aankomt, als de geruchten waar zijn. Op dit moment zijn er veel speculaties op X over de Switch 2. Hoewel we nog geen nieuws hebben over de console zou een remaster van de ultrapopulaire Bayonetta reeks met open armen ontvangen worden.

Gelekt op Twitter

Nash Weedle, een leaker op X, heeft laten weten dat de trilogie op de nieuwe Switch zal verschijnen. Als het waar is, kunnen we uitkijken naar verbeterde visuals en prestaties van de Bayonetta-games, samen met mogelijke HDR-ondersteuning. En natuurlijk andere mogelijkheden van de Switch 2.
De originele Bayonetta was op verschillende platformen te bespelen maar deel twee en drie waren exclusief voor Nintendo-consoles, nadat SEGA besloot om te stoppen met de franchise en Nintendo het project overnam. Het is dus logisch dat de Nintendo Switch 2 de remaster krijgt en de vernieuwde versie andere consoles zal overslaan.

De nieuwe Switch

In 2024, zes jaar na de uiterst succesvolle release van de originele en eerste Switch, komt er dus eindelijk een opvolger. De nieuwe Switch 2, zoals het waarschijnlijk genoemd zal worden, moet technische beperkingen overwinnen. Zo zullen spelers onder andere kunnen genieten van veel snellere laadtijden dankzij een SSD en zou er ondersteuning komen voor DLSS, de geprezen technologie van Nvidia.

Populair Nieuws