Game releases maart 2023 - Resident Evil en The Last of Us!

News
donderdag, 02 maart 2023 om 9:00
resident evil 4f1677687655
Het is goed mogelijk dat je nog helemaal opgaat in Hogwarts Legacy of Metroid Prime Remastered, maar terwijl je daarmee bezig was is er een nieuwe maand begonnen. Ook daarin verschijnen er weer allerlei games. Wij zetten de game releases van maart 2023 voor je op een rij.
Het is een goede maand als je ervan houdt om te overleven terwijl je achterna gezeten wordt door zombie-achtige wezens. Dat komt grotendeels door de Resident Evil 4 remake die deze maand verschijnt. De remake is niet zomaar een grafische update van de horror-klassieker, maar verandert ook hier en daar iets aan het verloop van de game.
Een andere game waarin je uit moet kijken voor ondoden is The Last of Us Part 1. Deze verscheen vorig jaar natuurlijk al voor PS5. Deze maand kunnen ook PC-gamers ermee aan de slag.
Vorig jaar verscheen na vrij lang wachten eindelijk Bayonetta 3. De wachttijd voor de volgende Bayonetta is wat korter, want die licht deze maand al in de winkel. De titel van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verklapt al dat het een prequel is. Ook qua gameplay is het een spin-off, dus verwacht niet dat je je Bayonetta 3 skills zo mee kan nemen naar deze nieuwe game.
Wie helemaal enthousiast wordt van het Azië van eeuwen geleden, kan verder aan de slag met Wo Long: Fallen Dynasty. Deze game zal velen een beetje doen denken aan Nioh, van dezelfde ontwikkelaar. Aan spectaculaire actie is er in ieder geval geen gebrek.

Wat zijn de game release van maart 2023?

Het bovenstaande is lang niet alles wat je deze maand allemaal kan gaan spelen. Hieronder hebben we nog meer interessante releases voor je op een rij gezet.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het kan natuurlijk zijn dat de releases van deze maand niet helemaal je ding zijn. Er is een goede kans dat je The Last of Us bijvoorbeeld allang gespeeld hebt. Gelukkig is het ook nog steeds mogelijk om eens terug te kijken naar de releases van februari. Misschien heb je daar een game aan je voorbij laten gaan die toch wel interessant is.