Welke PS5 games hebben de mooiste boxart?

  Alhoewel een PS5 kopen vrij lastig is en er nog niet super veel games zijn uitgekomen voor de console, zijn er een aantal PS5 games die, sinds de release van de console eind vorig jaar, prachtige boxart hebben. Welke PS5 games hebben nu de mooiste boxart? Je vindt het in dit artikel!

  1. Returnal

  De PS5 game Returnal komt precies over een maand uit. Afgelopen zomer hebben we al een korte teaser kunnen zien van de nieuwe, spannende game.

  Returnal is een third-person shooter/horrorgame en vindt plaats in een fictieve, futuristische wereld. De speler die Returnal gekocht heeft bestuurt Selene, een ruimtepiloot die gepantserd is en allerlei technologische wapens ter beschikking heeft. Zij is gestrand op Atropos en zit vast in een tijdlus. Kort na haar landing op Atropos, ziet ze dat de planeet overspoeld met gevaarlijke aliens, die alles vernietigen dat in hun weg staat. Selene moet door Atropos reizen terwijl ze alle gevaarlijke wezen bevecht.

  De Returnal PS5 boxart mag er zeker wezen. Zo staat er in het midden van de box Selene, het hoofdkarakter van de game. Met behulp van deze boxart kan je al een beetje raden wat je te wachten staat als je het gaat spelen. Zo zie je Selene, met haar ruimtepak en pistool en achter haar allerlei ruimtehelmen, die waarschijnlijk van haar zijn. De boxart heeft een donkere sfeer, dat echt past bij Returnal.

  Wij hebben laatst een exclusief interview gehouden met de ontwikkelaars van Returnal. Lees het allemaal op onze website!

  Pre-order Returnal voor de PS5 hier!

  2: Immortals Fenyx Rising

  Immortals Fenyx Rising is een aantal maanden geleden uitgekomen voor allerlei platformen, met onder andere de PS5.

  Immortals Fenyx Rising is gebaseerd op en gaat over de Griekse mythologie. Het verhaal van de game wordt tevens verteld door de Griekse goden. In de game speel je als Fenyx. Volgens een profetie is Fenyx de enigste krijgster die de Griekse goden kan redden van Typhon, de gevaarlijkste Titaan uit de Griekse mythologie.

  Als je kijkt naar de Immortals Fenyx Rising PS5 boxart kun je Fenyx in al haar glorie zien, terwijl ze op het punt staat Typhon aan te vallen. Een grote hint naar waar de game vooral om draait.

  Koop Immortals Fenyx Rising voor de PS5 hier!

  3: Balan Wonderworld

  Balan Wonderworld is een gloednieuwe game die enkele dagen geleden is uitgekomen voor op de PS5.

  Balan Wonderworld is een actie-platformer die draait rond het Balan Theatre. Emma en Leo, de sterren van de show, reizen door het bizarre land Wonderworld, geleid door de maestro Balan. De sterren in Wonderworld kunnen twaalf verschillende verhalen beleven, elk met hun unieke vaardigheden. Om het hart van elk verhaal te bereiken, moet je ervoor zorgen dat elk hoekje van de wereld is verkent, die verschillende valstrikken en verrassingen bevatten.

  De PS5 boxart van Balan Wonderworld ziet er op het eerste gezicht vrij simpel uit, maar de titel die er meteen uitspringt, maestro Balan die in het midden van de boxart poseert en de vrolijke kleuren die eruit spatten, maakt het deze boxart een waar schilderij. Als je alleen al naar de boxart van Balan Wonderworld kijkt ben je al geneigd om het te kopen!

  Koop Balan Wonderworld voor de PS5 hier!

  4. Demon's Souls

  Playstation Studios en Bluepoint Games hebben een remake uitgebracht van Playstation-klassieker Demon’s Souls. De remake is als een PS5-exclusive in november vorig jaar uitgebracht als één van de eerste next-gen games voor de PS5.

  Nadat Boletaria is afgesneden van de buitenwereld, moet je als eenzame krijger de vervloekte mist, die door de Oude tevoorschijn is gekomen, trotseren en alle verschrikkelijke wezens, die door de mist tevoorschijn zijn gekomen, te verslaan om de titel Demonendoder te verdienen.

  De PS5 boxart van Demon’s Souls is alles waar je aan denkt met betrekking tot demonen en de duisternis. De boxart geeft je een goed kijkje op wat er allemaal te trotseren valt in de game en welke gevaren je allemaal te wachten staan.

  Koop Demon's Souls voor de PS5 hier!

  5. The Pathless

  The Pathless is een mythisch avonturenspel en kwam uit op 12 november, de dag dat de PS5 ook uitgebracht werd.

  The Pathless is een game van de makers van ABZÛ dat gaat over een boogschutter en een adelaar in een lang, uitgestrekt bos. In The Pathless wordt je een jager die naar een mysterieus eiland reist om een vloek van duisternis te verdrijven die de wereld in zijn greep houdt. In de game kan je een band smeden met de adelaar terwijl je zelf op geesten jaagt. In The Pathless kun je mistige bossen vol geheimen verkennen, puzzels oplossen en je vaardigheid testen in epische veldslagen.

  De PS5 boxart van The Pathless is een waar meesterwerk. Zo zie je het poppetje die je zelf bestuurt op de voorgrond, met de pijl en boog die je nodig moet hebben in het spel. Boven het poppetje vliegt de adelaar die een belangrijk aspect is van de game en het landschap die je op de boxart kan zien geeft je een goede weergave van wat je kan verwachten als je deze game eenmaal speelt!

  Koop The Pathless voor de PS5 hier!

  Andere PS5 games met potentiële mooie boxart

  Natuurlijk zitten er nog een aantal PS5 games aan te komen die nog geen officiële boxart hebben, maar er wel 1 kunnen krijgen die er schitterend uit gaan zien zoals Horizon Forbidden West of Kena: Bridge of Spirits. Deze PS5-games komen dit jaar nog uit.

  Welke PS5 boxart vind jij het mooist? Laat het weten in de reacties!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.