Kena Bridge of Spirits krijgt releasedatum tijdens State of Play

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 9:00
kena bridge of spiritsf1591959535
Sony heeft tijdens de State of Play uitzending een releasedatum voor Kena: Bridge of Spirits bekendgemaakt. De game werd met een nieuwe trailer voorzien van een gloednieuwe releasedatum die eerder dan verwacht is.
De nieuwe releasedatum voor Kena: Bridge of Spirits staat nu gepland voor 24 augustus 2021. De game van ontwikkelaar Ember Lab werd tijdens de State of Play voorzien van een leuke nieuwe trailer waarin Kena kennis maakt met een schattig, vreemd wezen genaamd The Rot. De wezens zullen Kena helpen tijdens haar avontuur in de magische wereld, waarin gerend, gesprongen, gezwommen en geklauterd moet worden. Waar de sfeer in de trailer van de game eerst nog schattig is, slaat dit al snel om als het kwaad zich aandient. Boosaardige geesten corrumperen het land en het is aan Kena om het land te helen en de geesten uit te drijven met haat magie.
Check de trailer hieronder:

Kena: Bridge of Spirits release sneller dan verwacht

Kena Bridge of Spirits belooft een groots avontuur te worden als we de trailer mogen geloven. De game werd eerder nog uitgesteld door de ontwikkelaar, waarbij eind dit jaar als nieuwe releasewindow gold. Nu is de release gelukkig wat concreter geworden en komt de game toch eerder dan verwacht. Vanaf 24 augustus 2021 kunnen we aan de slag met Kena in de magische wereld. De game verschijnt voor PS4, PS5 en PC.

Populair Nieuws