Tip: Vergeet de gratis PS Plus games van maart 2021 niet te downloaden

Article
dinsdag, 06 april 2021 om 12:00
final fantasy vii remakef1578385455
Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van maart 2021 bekendgemaakt en het zijn weer een paar toppers! Komende maand krijgen we niet twee of drie, maar liefst vier gratis games! Dit zijn ze!

Update - Download je games!

Vandaag is de laatste dag dat je de PS Plus games van maart 2021 kunt downloaden. Wees er dus snel bij voor ze niet meer te downloaden zijn!

Final Fantasy VII Remake

Square Enix deed de eerste bijdrage voor komende maand. Final Fantasy VII Remake is namelijk in maart helemaal gratis te downloaden als onderdeel van de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021. De game is de langverwachte remake van een van de meest geliefde Final Fantasy games ooit. Square Enix heeft dan ook alles uit de kast getrokken om de game helemaal opnieuw op te bouwen. De RPG biedt een nieuw vechtsysteem, een hele nieuwe grafische stijl én zal uitgesmeerd worden over meerdere delen. Het eerste deel hiervan komt nu dus gratis naar PlayStation 4 bezitters.
PS5 bezitters vissen nog even achter het net. De gratis versie van de game betreft namelijk alleen de PS4-versie. De PS5-versie krijgt binnenkort een upgrade die dan te koop zal zijn op de console inclusief gloednieuwe content.
maquette 1612803341703f1614364218

Maquette

PlayStation 5 eigenaren kunnen komende maand aan de slag met een toffe en gloednieuwe puzzelgame. Maquette draait helemaal om perspectief en niets in de game is zo groot of klein als dat het lijkt. Door slim je positie te kiezen en de camera te draaien is elke uitdaging en puzzel in Maquette op te lossen. Als je daarbij je fantasie de vrije loop laat, ontdek je ook nog eens van alles. De game van ontwikkelaar Annapurna Interactive komt op 2 maart 2021 uit en op die datum is de game meteen gratis te spelen voor PlayStation Plus leden.
remnant from the ashesf1576673829

Remnant: From the Ashes

De wereld zoals wij die kennen bestaat niet meer in de third person scifi game Remnant: From the Ashes. Alles is in puin gegooid door een boosaardige kracht uit een andere dimensie. Wat er nog over is, is slechts een kleine verzetgroep die tegen het kwaad vecht. bij die verzetgroep hoor jij, maar voor de mensen waar je bij terecht komt ben je een onbekende. Je hebt daarbij een kracht die niet voor iedereen even veel betrouwbaarheid uitstraalt. Alleen of met maximaal twee andere spelers ga je erop uit om hordes dodelijke vijanden het zwijgen op te leggen en stukje bij beetje de wereld terug te claimen.
farpoint review knallen in virtual reality 112351 3

Farpoint

Voor VR-spelers heeft Sony komende maand een waar pareltje gratis gemaakt. Farpoint neemt je in VR mee naar een vreemde planeet waar en ruimtestation neergestort is. The Pilgrim, zoals het station heet, is tijdens een routinemissie ineens uit de lucht gevallen. En flits was het enige dat er aan vooraf ging. Of toch niet? Helemaal in first person perspectief ga jij op zoek naar overlevenden en daarbij al je schietvaardigheden in moeten zetten om er zelf heelhuids vanaf te komen. Op de planeet waar je zit huist namelijk iets wat jou er niet wil hebben.

Populair Nieuws