Nieuwe Immortals Fenyx Rising DLC gaat naar China

  Immortals Fenyx Rising is een enorm populaire action adventure game die het verhaal vertelt over de Griekse mythologie. De game is al een klein tijdje uit. Het is dan ook niet gek dat er uitbreidingen komen voor de game om de wereld nog een stukje uit te breiden. De Myths of the Eastern Realm is de nieuwste DLC en neemt spelers mee naar China!

  In januari verscheen de eerste DLC voor Immortals Fenyx Rising genaamd A New God. 25 maart verschijnt alweer de tweede DLC: Myths of the Eastern Realm. Wat kunnen we van de nieuwste uitbreiding verwachten?

  De nieuwe Immortals Fenyx Rising DLC

  De Myths of the Eastern Realm DLC gaat het dit keer niet over de Griekse mythologie, maar juist over de Chinese mythologie. Zo kan je in de nieuwe uitbreiding het personage Ku controleren, zoals je Fenyx in de originele game ook controleert. We kunnen in Myths of the Eastern Realm veel historische verhalen en missies verwachten met betrekking tot de Chinese mythologie.

  In Immortals Fenyx Rising was er al een missie, die je nu nog steeds kan spelen, genaamd We Are Not Alone. Dit was een teaser naar de nieuwste Myths of the Eastern Realms DLC.

  Andere uitbreidingen

  Naast Myths of the Eastern Realm is er ook, zoals eerder gezegd, een andere uitbreiding van Immortals Fenyx Rising in januari uitgebracht. Hier bovenop komt de laatste DLC genaamd The Lost Gods. Deze uitbreiding komt later dit jaar uit.

  Myths of the Eastern Realm komt binnenkort uit en is beschikbaar voor veel platformen: PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox Series X en S, Xbox One, Google Stadia en zelfs Amazon Luna.

  Immortals Fenyx Rising

  Verkijgbaar vanaf 3 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.