Dit is de PS5 boxart

  De PlayStation 5 is tijdens het PS5 Showcase event definitief van een releasedatum en prijs voorzien. Nu is er via Twitter ook ook de PS5 boxart aan toegevoegd, al is deze nog niet officieel door Sony onthuld. Is dit de doos waarin de PS5 straks geleverd wordt?

  De boxart van de PlayStation 5 zal volgens de tweet van Cheap Ass Gamer in twee varianten voorbij komen. De ene variant is voor de normale versie van de PS5 met een disclade en zal voornamelijk wit van kleur zijn. De andere variant van de boxart is nagenoeg helemaal zwart en geldt voor de All Digital version van de console.

  Bekijk hieronder de tweet:

  PS5 boxart nog niet officieel onthuld

  De boxart uit de tweet ziet er overtuigend uit, maar is nog niet door Sony zelf getoond. Daarmee blijft het nog even afwachten of dit de echte doos wordt waarin je PS5 straks geleverd zal worden. De console is in ieder geval vanaf vandaag te pre-orderen. Wat je dit kunt doen hebben wij voor je op een rij gezet in ons handige overzicht.

  Tijdens het PS5 event van gisteren zijn verder verschillende nieuwe titels door Sony uit de doeken gedaan. Zo is Final Fantasy 16 onthuld en krijgen we een Harry Potter RPG. Ook is weten we al dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Als extra verrassing werd God of War Ragnarok voor een 2021 release bekendgemaakt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.