Trailer toont meer PS5 Returnal gameplay

  Een nieuwe Returnal gameplay trailer is vrijdag getoond tijdens de State of Play. De walkthrough toont meer van de monsters die de hoofdpersoon tegenkomt op de planeet Atropos en gaat dieper in op de bijzondere mechanics van het doodgaan in de game.

  De PS5 exclusive Returnal is verder uitgediept met een walkthrough tijdens de State of Play op donderdag. De video toont hoe je het in de third person shooter opneemt tegen de bizarre aliens op de planeet Atropos.

  Aan de gevechten te zien kun je in deze game niet zomaar schietend een weg banen door de vijanden, maar zul je er alles aan moeten doen om aanvallen te ontwijken en je tactieken aan te passen.

  Returnal gameplay trailer vertelt over doodgaan

  In Returnal kruip je in de huid van de wetenschapper/astronaut Selene die crasht op een buitenaardse planeet. Dat moment beleef je steeds opnieuw, als je sterft tijdens de gevechten met aliens, begint alles weer van voren af aan. Maar dat is niet alles: iedere keer als je respawned wordt de wereld anders gegenereerd. Maps zullen er anders uitzien, vijanden zullen veranderen en op andere plekken te zien.

  Alsof dat nog niet genoeg is, doet de planeet Atropos ook nog rare dingen met Selene’s geheugen. Zo verschijnt er in de trailer opeens een huis in de game dat waarschijnlijk het huis is waarin ze is opgegroeid.

  Returnal is een game die exclusief op de PS5 verschijnt en komt op 30 april uit. De game wordt gemaakt door Housemarque, een studio die tot nu toe vooral bekend stond om zijn arcade games. In Returnal zien we dan ook genoeg arcade-elementen die naar een 3D-omgeving zijn gebracht.

  Returnal

  Verkijgbaar vanaf 30 april 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.