'Horizon Forbidden West krijgt releasedatum in 2021'

  Nadat we Horizon Forbidden West niet zagen bij State of Play begonnen we al te zweten. Toch lijkt het erop dat de game een releasedatum krijgt in 2021.

  Toen we Horizon Forbidden West niet zagen bij de State of Play vorige week begonnen we ons toch zorgen te maken over een releasedatum voor de game. De verwachting bij de aankondiging vorig jaar was namelijk dat Horizon Forbidden West gewoon in 2021 zou uitkomen. Helaas dachten we dat van wel meer games zoals Gran Turismo 7 en Hogwarts Legacy, maar die zijn inmiddels uitgesteld.

  Het was dus eigenlijk afwachten totdat Horizon Forbidden West ook uitgesteld zou worden, maar het lijkt er toch op dat de game een releasedatum in 2021 krijgt. Op Instagram was namelijk een reclame van PlayStation te zien dat de game in de tweede helft van dit jaar moet verschijnen. Sony zou dat nu niet in een reclame zetten als zij geen vertrouwen in die releasedatum hebben.

  Niet alleen voor PS5

  Dat Horizon Forbidden West een releasedatum in 2021 krijgt is niet alleen goed nieuws voor gelukkige bezitters van een PS5, want vorig jaar kregen we al te horen dat de langverwachte game ook gewoon op PS4 komt. Aangezien het bemachtigen van de next-gen console nog best wel lastig is, is het fijn dat ook PS4 bezitters aan de slag kunnen met Horizon Forbidden West. Misschien komt de game ook al wel heel snel naar PC toe, aangezien Sony meer PlayStation exclusives naar PC wil brengen.

  Horizon Forbidden West

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.