PS5 exclusive Ratchet & Clank Rift Apart releasedatum en pre-order onthuld

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 9:00
ratchet clank rift apart screenf1598558681
Ratchet & Clank is misschien wel de meest geanticipeerde game voor de PlayStation 5 van het moment. De game had tot voor kort nog geen releasedatum, maar dat is met een nieuwe trailer veranderd. De game komt uit op 11 juni 2021!
Ratchet & Clank: Rift Apart heeft na maanden wachten een releasedatum gekregen. De PlayStation 5 exclusive komt op 11 juni 2021 uit. De datum werd gedeeld in een nieuwe pre-order trailer, waarin aan het einde de datum verscheen. De nieuwe trailer meldt ook dat de game vanaf nu te pre-orderen is.
Check ook de trailer van de game die PlayStation vrij heeft gegeven hieronder:

Ratchet & Clank Rift Apart pre-order release trailer toont uitrusting

De nieuwe Ratchet & Clank Rift Apart trailer laat niet alleen de releasedatum en pre -order mogelijkheid van de PS5 exclusive zien. Ook is Ratchet, de held uit de game, te zien in actie. Hoewel de beelden kort zijn en niet echt iets verrassends tonen is er wel iets nieuws te zien. In een post op Instagram showt Insomniac Games namelijk de Carbonox Armor van Ratchet. Deze krijg je bij een pre-order van de Digital Deluxe Edition, samen met een speciaal wapen, de Pixelizer, en nog vier andere armors. Het wapen doet precies wat je mag verwachten: vijanden veranderen in pixels!
Ratchet & Clank Rift Apart belooft gebruik te maken van de nieuwste snufjes van de PS5. Zo krijgt de game 60 fps en ondersteunt de game de adaptive triggers en ray tracing. Laadschermen komen in de game niet voorbij als deze op 11 juni 2021 uitkomt.
Inmiddels is de Digital Deluxe Edition van Ratchet & Clank Rift Apart ook in de pre-order te zetten. De speciale versie van de game die je alleen digitaal aan kunt schaffen is maar een fractie duurder dan de normale versie. Deze editie brengt je wel een aantal toffe extra's zoals pantsersets, de soundtrack en een artbook.

Populair Nieuws