5 verwachtingen voor Spider-Man 3

Article
zaterdag, 27 maart 2021 om 13:00
spider man 1f1651349971
Spider-Man 3 is één van de hoogst geanticipeerde films van 2021. Sterren van de film: Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon hebben elk een post gemaakt op Instagram waarin ze drie verschillende titels voor de film hebben uitgebracht. Of één van deze drie werkelijk de titel is, is niet bekend. Wel doen er al langer geruchten de ronde over wat er komen gaat in Spider-Man 3. Welke 5 verwachtingen komen er hoogstwaarschijnlijk in voor?

1. De ontmaskering van Spider-Man

Aan het einde van Spider-Man: Far from Home kunnen we zien dat Mysterio aan de gehele wereld Spider-Man heeft ontmaskerd. Nu weet heel New-York en dus ook zijn gehele school dat Peter Parker de jonge superheld is. Hoe gaat dit verlopen in Spider-Man 3?
Naast MJ, Ned, zijn tante, aantal superhelden en Shield agenten, wist niemand dat hij de superheld was. Dit gaat compleet veranderen in het derde deel. Waarschijnlijk zal Peter er alles aan doen om deze ontmaskering terug te draaien op welke manier dan ook, of een soort smoes verzinnen waardoor deze ontmaskering vals lijkt te zijn. Maar aangezien de hele wereld nu weet dat hij Spider-Man is, kan dat best ingewikkeld zijn om het terug te draaien. Hij kan wel iemand om hulp vragen. Wie kan dat zijn?

2. Doctor Strange

De enigse superheld die de tijd terug kan draaien is Doctor Strange. Het is dan ook een grote mogelijkheid dat Peter Parker naar hem toegaat om de tijd terug te draaien zodat zijn ontmaskering vermeden kan worden. Maar dit brengt heftige consequenties met zich mee en het is dan ook de vraag of Spider-Man dit wel wil. Doctor Strange is niet alleen daarvoor goed, hij kan ook iets nieuws introduceren waar Marvel-fans jaren op wachten.
Doctor Strange krijgt uiteindelijk ook een film, die The Multiverse of Madness gaat heten. De Multiverse hebben we al voorbij zien komen in de Marvel-serie Wandavision, waar Quicksilver uit een ander universum naar superheldin Wanda toegaat. Er is dan ook een grote kans dat we de Multiverse in Spider-Man 3 zien terugkomen, die Doctor Strange gaat introduceren. Hieruit kunnen veel verschillende superhelden, maar ook slechteriken uit tevoorschijn komen. Stel de Multiverse komt aan bod in de film, wie kunnen we dan tegenkomen?
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070

3. Sinister Six

Een mogelijkheid van de Multiverse is dat het oude schurken terugbrengt van de vroegere Spider-Man films. Zo hebben we Doc Ock, Electro en Sandman. Doc Ock is in de Marvel comics de leider van de Sinister Six, een groep van slechteriken die er alles aan doen om Spider-Man te verslaan. De rest van de vijf zijn: Electro, Vulture, Mysterio, Sandman en Kraven The Hunter. We konden Vulture en Mysterio in Spider-Man: Homecoming en Far from Home zien. Het is dus een mogelijkheid dat die terugkomen voor Spider-Man 3.
We zijn nog niet geïntroduceerd aan Kraven the Hunter, maar het kan zomaar zijn dat die ook in Spider-Man 3 verschijnt. Dit kan dus zomaar betekenen dat al deze slechteriken bijeen komen om de Sinister Six te vormen, iets wat veel Spider-Man fans razend enthousiast over zijn.

4. Multiverse superhelden

Ook al kan de Multiverse verschillende slechteriken met zich meebrengen, het kan ook, net zoals Quicksilver in Wandavision, superhelden met zich meenemen. Welke superhelden kunnen we eventueel verwachten in Spider-Man 3?
Er waren een hele tijd geruchten dat de oude Spider-Man terug zouden komen om een team te vormen met Tom-Hollands spiderman. In de eerste drie films van Spider-Man vervulde Tobey Maguire de rol en in de twee daarna vervulde Andrew Garfield de rol van Spider-Man. Veel fans wilden de drie Spider-Man met elkaar een team zien vormen om de Sinister Six te verslaan, maar Tom Holland heeft gezegd dat daar niks van waar is.
Toch kunnen we wel een ander karakter verwachten: Miles Morales. In de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse speelde Miles Morales de hoofdrol. Als de Multiverse inderdaad in Spider-Man 3 tevoorschijn komt, is er een kans dat Miles een opwachting maakt in Spider-Man 3, die een team vormt met Peter Parker om misschien wel de Sinister Six te verslaan.
spider manf1632755510

5. De relatie met MJ

Aan het eind van Spider-Man: Far from Home hebben we kunnen zien dat Peter Parker en MJ een relatie met elkaar hebben. Wat leek op een romantisch einde, werd abrupt verstoord door de ontmaskering van Spider-Man. Gaat dit hun relatie aantasten?
MJ wist voor de ontmaskering al dat Peter Spider-Man was, hierin zal dus niet veel verandering plaatsvinden. Wel wordt de relatie ingewikkelder nu de gehele wereld hem herkend als Spider-Man, wat uiteindelijk vervelende gevolgen kan hebben voor MJ. Niemand weet nog hoe zij dit gaat hendelen. Dit kan dus een grote rol in deel 3 spelen.
Wat denk jij dat er nog meer gaat komen in Spider-Man 3? Laat het weten in de reacties!