WandaVision is wereldwijd razend populair

  WandaVision is al een aantal weken aan het streamen op Disney+. De serie heeft veel schokkende twists en brengt een nieuwe laag in de Marvel-superhelden universum. De serie wordt met de week populairder. Wat maakt deze serie zo bingewaardig?

  Marvel Studios/Disney+

  De kijkcijfers van WandaVision zijn sterk omhoog gegaan volgens Parrot Analytics. Dit heeft ervoor gezorgd dat de serie op nummer 1 staat van best bekeken series wereldwijd. WandaVision zou wereldwijd de meest gestreamde serie zijn op Disney+, die de series van andere streamingplatformen verpulverd.

  De Marvelshow maakte haar debuut op 15 januari. Sindsdien komt er elke week een nieuwe aflevering te staan op Disney+ tot alle negen afleveringen verschenen zijn. Tevens worden de kijkcijfers elke week hoger. Nadat aflevering 5 op 5 februari uitkwam, heeft WandaVision sindsdien de plek van nummer 1 serie wereldwijd bemachtigd.

  Populariteit

  Disney+ heeft, naast de Star-Wars show ‘The Mandalorian’, niet veel populaire series gemaakt. Hierin brengt WandaVision verandering. Doordat bij beide series de afleveringen per week uitkomen worden de kijkcijfers per week ook steeds hoger. Dit komt tevens omdat er bij veel afleveringen bij de series iets spannends gebeurt op het einde, waardoor meer mensen de nieuwe aflevering de week daarna willen bekijken.

  Marvel Studios

  Wat maakt WandVision zo goed?

  WandaVision vindt net na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’ plaats. Wanda heeft een perfecte wereld gecreëerd waarin zij samen met Vision een gelukkig leven kan leiden, maar niks is wat het lijkt. Hoe het allemaal precies zit, kun je te weten komen zodra je begint aan de serie.

  WandaVision brengt tot nu toe veel twists die kijkers constant laten duizelen. Ook is deze serie gemaakt in een sitcom stijl, die je niet ziet in andere Marvel-films. Dat brengt weer een hele andere laag naar de MCU.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.