'Doctor Strange 2 geeft MCU debuut aan drie Marvel karakters'

  We hebben nog een lange weg te gaan totdat Doctor Strange 2 uitkomt. Toch lijkt het erop dat de film een kantelpunt gaat worden in het MCU en daar maken drie nieuwe Marvel karakters hun debuut.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Het MCU is volgens Disney aan een beetje uitbreiding nodig. Met de aankoop van FOX heeft Disney ook weer een heel blik aan nieuwe superhelden open getrokken om te introduceren in het MCU. We hebben het natuurlijk over de X-Men. Het groepje mutanten komt voor in bijna alle grote Marvel verhalen en dat de karakters hier en daar opduiken in het MCU zou dan ook best normaal zijn.

  Het laatste gerucht is dat drie Marvel karakters hun MCU debuut gaan krijgen in Doctor Strange 2. Het zal een hele drukke film worden met de afronding van de gebeurtenissen in WandaVision en de aankomende Spider-Man film. Dat drie Marvel karakters dan hun debuut gaan maken in het MCU lijkt misschien een beetje overdreven, maar het zou ergens wel logisch zijn met wat er verder nog aankomt op de tijdlijn van Disney.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Wie krijgen hun debuut?

  De drie Marvel karakters die naar verluid hun debuut in het MCU gaan maken zijn niemand minder Namor the Sub-Mariner, Reed Richards van de Fantastic Four en professor Charles Xavier van de X-Men. Twee van deze karakters zijn natuurlijk eerder verschenen in films van Marvel, maar het is niet zeker of dezelfde acteurs opnieuw gecast gaan worden. De kans is namelijk ook heel groot dat de Fantastic Four film een compleet nieuwe cast krijgt.

  Deze drie Marvel karakters vormen samen de Illuminati. Dan hebben we het niet over de duistere schaduworganisatie met een ongezonde obsessie voor driehoeken, maar de duistere schaduworganisatie die gevormd wordt door een trio superhelden. Er bestaat een kans dat deze drie slimmeriken verantwoordelijk zijn voor het openbarsten van het Multiverse in Doctor Strange 2. Vooralsnog zijn het allemaal geruchten, maar er bestaat zeker een kans dat deze drie Marvel karakters hun MCU debuut gaan maken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.