'Spider-Man 3 is zonder Toby Maguire en Andrew Garfield'

News
woensdag, 10 februari 2021 om 9:00
xgn google image
Op het internet doet een hardnekkig gerucht rondom Spider-Man 3 al een tijdje de ronde. Er zouden maar liefst drie Spidr-Mans in de film zitten, namelijk Toby Maguire, Andrew Garfield én Tom Holland. De film zou hiermee het multiverse gaan tonen. Volgens een van de acteurs is hier niks van waar en zitten de theorieën er compleet naast.
Het gerucht wordt nu ontkend door niemand minder dan Tom Holland. Hij vertelt in een interview met Esquire dat Andrew Garfield en Toby Maguire helemaal niet in Spider-Man 3 voorbij komen. Volgens hem is er in ieder geval niets met hem gedeeld over de opwachting van Garfield en Maguire of een mogelijkheid voor een multiverse in de derde Spider-Man film. Holland is iemand die eerder nog wel eens uit de school is geklapt over een plotwending of een grote gebeurtenis in een film, maar in het interview laat hij er geen twijfel over bestaan:

Tom Holland wel vaker in het donker gehouden

Holland sprak zich tijdens het interview met Esquire nog uit over het feit dat hij eerder zo vaak uit de school klapte. Hij verklapte bijvoorbeeld het einde van Infinity War en meer. Holland wordt daarom door de productie wel vaker in het donker gehouden. Zo werd hem verteld dat het einde van Endgame een bruiloft was. Hij wist pas dat het niet zo was op het moment dat hij al niet meer kon spoilen. Of Holland voor Spider-Man 3 ook voor de gek gehouden wordt, is nog maar even afwachten. Het Spider-Man pak voor Spider-Man 3 kan Holland in ieder geval niet meer spoilen, want die is al op setfoto's gelekt.
Naast Spider-Man sprak Holland zich uit over Uncharted. hij vertelde dat de productie heftig was en dat hij vaak onder de blauwe plekken zat tijdens het filmen. Deze liep hij op tijdens de opnames voor een zwaardgevecht en hij neemt dan ook nooit een zwaardgevecht meer op. De Uncharted-film is onlangs nog met een half jaar uitgesteld.