Spider-Man 3 cast mogelijk Miles Morales

  We weten allemaal dat Spider-Man 3 in aantocht is, met natuurlijk Tom Holland als de 'spin in spandex'. Geruchten gaan nu alleen rond dat er wellicht een tweede spin in het web gaat kruipen van Spider-Man 3. Niemand minder dan Miles Morales zou namelijk een rol gaan spelen in Spider-Man 3.

  Game Informer

  Tom Holland krijgt gezelschap

  Dat Tom Holland klaar is voor een aantal Spider-Man films is wel duidelijk. Hij is namelijk in gesprek voor nog aardig wat extra films. Misschien is het dan wel tijd om een nieuwe spin toe te voegen aan de films. Dat is dan ook precies wat er lijkt te gebeuren.

  Volgens geruchten wordt er druk gezocht naar een jonge donkere acteur die een sterke bijrol gaat krijgen in Spider-Man 3. Volgens verschillende anonieme bronnen gaat het hier dan ook om Miles Morales. Miles zagen we al eerder in Marvel's Spider-Man op de PlayStation 4, zijn eigen game op PlayStation 5 én in de film 'Into The Spider-Verse'.

  Spider-Man Miles Morales is een goede toevoeging

  Dat Miles Morales een geweldig karakter is is wel duidelijk. Wat voor rol het personage gaat spelen in Spider-Man 3 en of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet zeker. Wel zullen wij als eerste in de rij staan bij de bioscoop als het wel zo is. Of nou ja, de Pathé Thuis-app tegenwoordig.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.