Tom Holland onthult Spider-Man 3 titel met foto

  Er wordt al maanden gespeculeerd over wat er komen gaat in de nieuwste Spider-Man 3 film, waarin Tom Holland al een aantal jaar de superheld speelt. Het lijkt erop dat hij nu de titel van de nieuwste film heeft verklapt. Maar is dit wel de echte titel?

  Marvel Studios

  We kunnen op Instagram zien dat de drie titels die Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon hebben uitgegeven Spider-Man: Phone Home, Home-Wrecker en Home Slice heten. Hoe leuk het ook allemaal klinkt, het kan kloppen dat deze titels niet echt zijn, of slechts één titel er tussen zit die klopt, om Spider-Man 3 te promoten. Waarschijnlijk wordt de werkelijke titel getoond als de trailer van de film uitkomt. Wel kunnen we drie nieuwe foto’s zien van het trio in de aankomende film.

  Wat kunnen we verwachten van Spider-Man 3?

  Let op: dit stuk bevat spoilers over WandaVision seizoen 1

  Er zijn maandenlang geruchten geweest over verschillende personage uit de Spider-Verse die naar Spider-Man 3 kunnen terugkomen. Zo is er hevig gespeculeerd over de twee spinnenmannen van de vorige franchises die gespeeld worden door Toby Maguire en Andrew Garfield, die een terugkeer zouden krijgen in de nieuwste Spider-Man film. Maar Tom Holland heeft gezegd dat hier niks van klopt - voor zover hij wist. Er kunnen ook nog andere figuren langskomen, zoals de slechteriken van de oude Spider-Man films of hele nieuwe karakters.

  Deze personages zouden langs kunnen komen door de onthulling van de Multiverse, waar oude personages opnieuw tot leven kunnen komen in de nieuwe films. Zo hebben we Evan Peters opnieuw zien opduiken in WandaVision. Hij speelt de rol van Quicksilver in de X-Men films, die origineel eerst niet verbonden waren met de Marvel Cinematic Universe. Maar door een nieuwe deal die gesloten is, kunnen we deze mutanten ook in de MCU terugzien. De Quicksilver in de originele Marvel-films was doodgegaan in Avengers: Age of Ultron, maar door de opduiking van Evan Peters als Quicksilver lijkt Wanda haar ‘broer’ terug te hebben.

  Deze ontwikkelingen kunnen we dus ook terugzien in Spider-Man 3. Of de titels die de sterren hebben getoond kloppen daarentegen, is nog maar de vraag. Spider-Man 3 staat gepland om in december in de bioscopen te verschijnen, mits het coronavirus dat toelaat.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.