Wordt Sam Raimi de nieuwe regisseur van Doctor Strange sequel?

News
vrijdag, 07 februari 2020 om 13:25
xgn google image
Nog niet heel lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat regisseur Scott Derrickson de nieuwe Marvel film Doctor Strange: In The Multiverse of Madness zou verlaten door ‘creatieve geschillen’ over het script. Gelukkig hoeven Marvel fans niet langer getreurd te zijn, want er zijn geruchten dat er een nieuwe regisseur voor de film is gevonden. Volgens Variety zal Sam Raimi het overnemen als regisseur.
Door Marvel zelf is er nog niks bekendgemaakt, het zijn immers geruchten. Maar van alleen al de gedachte worden veel fans enthousiast. Sam Raimi heeft namelijk al veel bekende films achter zijn naam staan. Zijn carrière is van start gegaan met de Evil Dead films en Raimi heeft ook de eerste drie Spiderman-films met Toby Maguire geregisseerd. Daarnaast is hij het brein achter de Darkman-trilogie. Iets dat wel opmerkelijk is, is de tweet die vorige regisseur Scott Derrickson onlangs naar buiten heeft gebracht. Hierin vertelt hij dat Sam Raimi een geweldige keuze is om de tweede Doctor Strange film als regisseur over te nemen.
Superheldenfilms liggen dus zeker in Raimi’s straatje, daarom vertrouwen veel mensen hem met de nieuwe Doctor Strange sequel. Er zijn ook een paar dingen die we al over Doctor Strange In The Multiverse of Madness weten. Op San-Diego Comic Con heeft Kevin Feige namelijk bekendgemaakt dat Elizabeth Olsen’s Scarlet Witch de cast gaat versterken en dat de releasedatum 7 mei 2021 zou zijn. Ook zou de Doctor Strange film de eerste ‘enge’ Marvel film zijn, maar nu regisseur Scott Derrickson is opgestapt is dit niet helemaal zeker.

Populair Nieuws

Laatste Reacties