Smartwatches om mee te sporten tijdens de lockdown

Article
zaterdag, 27 maart 2021 om 15:00
de 10 beste smartwatches van het moment een computer aan je pols 154825 1
De coronakilo’s blijven maar toenemen, sommige van ons zijn daarentegen al wel hard bezig om deze eraf te krijgen. Alleen het lukt niet altijd om vol met motivatie een sportsessie te gaan doen of om een half uur te gaan hardlopen. Om motivatie te stimuleren of om je te helpen met het bijhouden van je huidige sportsessie zijn smartwatches ideaal!

Apple Watch SE

Het is zeker geen goedkoop horloge en ook niet het meest gebruikersvriendelijke model. De Apple Watch werk namelijk enkel en alleen wanneer je een iPhone hebt. Gelukkig is dit wel het meest betaalbaarder model als we het vergelijken met de Apple Watch Series 6. De verschillende meldingen die je krijgt om even kort te bewegen door bijvoorbeeld op te staan, na lang te zitten helpen al enorm om toch af en toe even te lopen. Maar zodra je de Nike Run Club of Nike Training Club gebruikt, heb je een ideale combinatie om thuis te sporten.
screenshot 2020 12 01 at 130252f1606824206

Samsung Galaxy Watch Active 2

Als je geen iPhone hebt, maakt dat zeker niet uit! De Samsung Galaxy Watch Active 2 biedt enorm veel als het aankomt op smart watches en sporten. De Active 2 heeft een groter scherm dan het voorgaande model en een design dat werkt voor zowel dagelijks gebruik als enkel voor je sportsessies. De Active 2 meet al gelijk zeven verschillende activiteiten, je kunt er altijd nog meer aan toevoegen als je dat wilt en het horloge meet automatisch je hartslag, slaap en nog veel meer.
screenshot 2020 06 11 at 154710f1615896828

Garmin Venu Sq

Het scherm en design van de Garmin Venu Sq is iets groter dan je standaard fitnessmeters, maar het heeft wel alle informatie die je nodig hebt. Het geeft net als de andere je hartslag door en toont een stappenteller. Maar deze smartwatch heeft ook een iets uniekere functie, de Body Battery. Een score dat het horloge je geeft aan de hand van jouw energieniveau. Zo kun je er snel achter komen wanneer jou in-kak momenten zijn en wanneer je op een piek zit om zo het meeste uit je activiteiten te halen.
garmin venu sqf1615896814

Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 kan iedereen verblijden. Het is ideaal om mee te sporten, heeft GPS ingebouwd zitten en biedt een goede slaap meter. De batterijduur van de Fitbit Versa 3 moet ook niet onderschat worden, hoewel de functionaliteit niet net zoals een Apple Watch zal zijn, gaat de Ftibit wel ongeveer drie keer zo lang mee, namelijk 6 dagen. De stappenteller en activiteiten meter maken dit de ideale hardloop-buddy!
fitbit versa 3f1615896888

Amazfit GTS 2

Net als de Fitbit Versa 3 heeft de Amazfit een batterij die lekker lang volhoudt. Deze smartwatch biedt net zoals vele anderen een hartslag meter, ingebouwde GPS en is waterdicht tot 50 meter. Het is een goed geprijsde smartwatch, maar heeft wel een paar dingen om op te letten. Dit werkt voor nu echt alleen als een fitnesshorloge en biedt weinig ondersteunde apps. Apps zoals Spotify worden dan ook niet ondersteund. Naast de paar tegenvallers, is dit een mooie smartwatch voor als je het een keer een poging wilt geven tijdens het sporten.
amazfitf1615897048

Populair Nieuws