Spider-Man PS5 geeft Peter Parker een nieuw gezicht

News
donderdag, 01 oktober 2020 om 12:30
schermafbeelding 2020 10 01 om 100809f1601886347
Wanneer de PS5 uitkomt kunnen we ook opnieuw genieten van Marvel's Spider-Man. Nu hebben we kunnen zien dat niemand minder dan Peter Parker er totaal anders uit gaat zien op de PS5-versie van Spider-Man.

Spider-Man op PS5 ziet er totaal anders uit

Wanneer je de nieuwe titel Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition koopt voor de PS5 krijg je ook een code voor Marvel's Spider-Man Remastered. In deze Spider-Man remaster voor de PS5 zien we dat Peter Parker nu wordt gespeeld door een totaal ander iemand. In het origineel werd het gezicht gebruikt van John Bubniak. Nu zien we dat de mantel wordt overgedragen naar Ben Jordan, een iets jonger uitziende Spider-Man.

Ziet de PS5-versie van Spider-Man er beter uit?

Het zal natuurlijk zo zijn dat het nieuwe gezicht beter geschikt is voor de grafische capaciteiten van de PS5, maar of het nou een verbetering is vragen we ons af. Het internet staat namelijk vol met kritiek over het nieuwe gezicht. Nu kan de jongen zelf er niets aan doen, maar inderdaad, waarom een karakter veranderen als het al perfect was? Veel mensen zeggen zelfs dat het nieuwe gezicht veel weg heeft van Tom Holland, maar om eerlijk te zijn zien we de vergelijking echt niet.
Wat vinden jullie van het nieuwe gezicht van Spider-Man op de PS5? Laat het ons weten in de comments.