Oudere Spider-Man én Doc Ock keren terug voor Spider-Man 3

  De derde Spider-Man film met Tom Holland die voor 2021 op de planning staat, wordt een enorme onderneming. Via The Hollywood Reporter is nu duidelijk dat Alfred Molina terugkeert in het derde deel om zijn rol van Dr. Otto Octavius nog eens te spelen. Collider doet hier nog een stapje bovenop, want ook de eerdere Spider-Man-acteurs, Tobey Maguire en Andrew Garfield, keren terug om het pak van de webslinger nog een keer aan te trekken.

  Marvel Studios

  Na de aankondiging van Benedict Cumberbatch die zich bij de cast zou voegen voor de derde MCU Spider-Man film gingen al geruchten dat de multiverse een onderdeel uit zou gaan maken van de film. Dit lijkt nu bevestigd. Eerder werd ook al duidelijk dat Jamie Foxx terugkeert als Electro voor de derde film.

  Hoewel Marvel en Sony zelf niet reageren op het gerucht, vertellen de bronnen van The Hollywood Reporter dat Molina wel degelijk terugkeert als de schurk Doctor Octopus. Molina's vertolking in Sam Raimi's Spider-Man 2 wordt nog steeds gezien als één van de beste versies ooit van de schurk.

  Columbia Pictures

  Cast voor Spider-Man 3 flink uitgebreid

  De cast voor de derde Spider-Man film begint nu wel aardig vol te raken. Naast Tom Hollands Spider-Man keren Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori en Marisa Tomei ook terug voor het derde deel. Nieuwe castleden zijn Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, Jamie Foxx als Electro en nu Alfred Molina als Doc Ock.

  Toch stopt de castlijst hier niet. Collider stelt dat het ook zeker is dat Andrew Garfield terugkeert als Spider-Man (uit The Amazing Spider-Man reeks). Hetzelfde geldt voor Kirsten Dunst die de rol van Mary Jane speelde in de oorspronkelijke Spider-Man trilogie van Sam Raimi. Verwacht wordt dat Tobey Maguire tevens terugkeert als de onderhandelingen met Sony/Marvel positief uitpakken.

  Naast Maguire zijn er ook nog vraagtekens over de terugkeer van Emma Stone als Gwen Stacy. De actrice is namelijk zwanger, dus is het onzeker of ze beschikbaar is om haar rol uit The Amazing Spider-Man te vertolken. De derde Spider-Man film staat op de planning voor 17 december 2021.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.