Releasedatum van Loki serie op Disney+ onthuld

  Marvel Studios heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste Loki serie op Disney+, gebaseerd op Asgard’s God of Mischief, gereleased wordt op 11 juni. Deze komt te zien op de razend populaire streamingdienst Disney+. Wat kunnen we gaan verwachten van deze serie?

  Disney+

  Afgelopen december is de eerste trailer van de Loki serie uitgebracht, waarin Tom Hiddleston de antiheld speelt. Het heeft sindsdien miljoenen views gegenereerd en veel Marvelfans zijn enthousiast om na jaren hun favoriete slechterik weer op de buis te zien.

  Loki show

  Marvel Studios heeft gezegd dat de nieuwe Loki serie het crime thriller genre heeft tijdens Disney’s investor day. De serie volgt Loki wanneer hij het opneemt tegen de Time Variance Authority. De nieuwe serie vindt plaats net na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, waarin Loki in een alternatief universum weet te ontsnappen van de Avengers na de gebeurtenissen van de eerste Avengers film.

  In de trailer kon je veel spanning zien, waarin Loki afreist naar verschillende werelden waarop het lijkt alsof hij op verschillende geheime missies gaat. De Disney+ serie wordt net nadat Black Widow in de bioscopen moet komen, uitgebracht.

  Serie na serie

  WandaVision is een razend populaire serie op Disney+ op het moment. De show nadert bijna zijn einde, maar Marvel-fans kunnen voor het rest van het jaar genieten van andere Marvel series.

  Nadat WandaVision eindigt, neemt The Falcon and the Winter Soldier die plaats over, waarin Anthony Mackie en Sebastian Stan de hoofdrollen gaan vervullen. Deze serie wordt 19 maart op Disney+ uitgebracht. Daarna komen series zoals: Loki, Hawkeye en Ms. Marvel op de streamingdienst. Ook verschijnen Black Widow en Spider-Man: No Way Home dit jaar in de bioscopen, mits COVID-19 niet in de weg zit.

  Een hoop om naar uit te kijken. Voor welke Marvel serie of film release ben jij het meest enthousiast voor? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.