Avengers Endgame regisseurs verklaren Captain America einde

  We zagen allemaal aan het einde van Avengers Endgame dat Captain America terugkwam als een oude man, genoten van zijn tijd met oude liefde Peggy Carter. Maar wat heeft de superheld eigenlijk in al die jaren, totdat hij bejaard begon te worden, gedaan?

  Warner Bros. Pictures

  Avengers: Endgame had een (soort van) goed einde. Thanos is verslagen en de superhelden die in Avengers: Infinity War verdwenen, zijn weer teruggekomen. Jammer genoeg moesten we afscheid nemen van Black Widow en Iron Man. Captain America was nog wel levend na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Wat heeft Steve Rogers na deze gebeurtenissen nou exact gedaan?

  Alternatieve tijdlijn

  Volgens de Russo Brothers, de makers van Avengers: Endgame, is Captain America, na de gebeurtenissen van de laatste Avengers film, naar zijn geliefde Peggy Carters toegegaan door middel van tijdreizen. Dit konden we zelf ook zien aan het einde van de film. Toch zegt het duo dat de superheld niet specifiek teruggereisd is in dezelfde tijdlijn als de huidige, maar meer naar een alternatieve tijdlijn van de realiteit.

  In deze alternatieve tijdlijn heeft Captain America de Infinity Stones teruggelegd op de juiste plekken en heeft hij zijn resterende tijd met Peggy doorgebracht. Zodra Steve een oudere man begon te worden, wat je kon zien aan het einde van Avengers: Endgame, is hij met de tijdmachine naar de juiste tijdlijn teruggekeerd als degene waarin hij eerst leefde. Hier gaat hij zijn verdere leven spenderen en de rol van Captain America overdragen aan Sam Wilson, oftewel The Falcon.

  Marvel Studios

  De nieuwe Captain America

  Sam Wilson stond in de Marvel Comics ook wel bekend als degene die de rol van Captain America over zou nemen. Dit gaat ook gebeuren in de Marvel Cinematic Universe. We kunnen The Falcon terugzien in de aanstaande Disney+ serie: The Falcon and the Winter Soldier. Hierin zal Bucky Barnes terug te zien zijn. In deze serie kom je meer te weten over de rol van Sam Wilson als de nieuwe Captain America.

  Ben jij enthousiast voor The Falcon als de nieuwe Captain America?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.