Black Mirror-ster heeft rol in Marvel serie Loki te pakken!

  Langzaam maar zeker wordt er meer bekendgemaakt over de nieuwe Marvel serie Loki. Volgens Deadline heeft de serie er een nieuw castlid bij. Actrice Gugu Mbatha-Raw zich bij de Disney+ serie aansluiten.

  Apple TV+

  Naast ‘The Falcon And The Winter Soldier’ en ‘WandaVision’ komt de streamingservice ook met deMarvel serie Loki. Tom Hiddleston zal terugkeren als de iconische ‘God of Mischief’ Loki. De serie zal zes afleveringen bevatten en is inmiddels al begonnen met opnames in Atlanta. Het zal helaas nog wel even duren voordat de serie beschikbaar zal zijn. De releasedatum is pas in de lente van 2021.

  Welke rol Mbatha-Raw gaat spelen is nog niet bekend. Er wordt wel gespeculeerd dat het een belangrijke rol zal zijn, waarschijnlijk een hoofdrol naast Tom Hiddleston ‘s Loki. Gugu Mbatha-Raw is te herkennen van haar rollen in series en films als Motherless Brooklyn, The Cloverfield Paradox en Black Mirror. Naast Mbatha-Raw en Hiddleston is het ook bevestigd dat Owen Wilson een rol in 'Loki' heeft gekregen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.