Loki serie gaat belangrijke Marvel momenten aandoen

  Marvel heeft voor de komende jaren genoeg series gepland. Hierin zullen we natuurlijk nog een stuk meer uitvinden over dit geweldige universum. Vooral de Loki serie zal erg belangrijk zijn voor de onderbouwing van een hoop evenementen in de MCU. We zullen namelijk zien wat voor invloed Loki gehad heeft op bepaalde gebeurtenissen.

  Disney/Marvel

  Een andere blik

  Loki, God of Mischief en de broer van Thor, staat bekend als een sluwe, achterbakse, maar op een bepaalde manier toch goede man. Deze antiheld speelde een grotere rol dan wij denken in veel bekende gebeurtenissen die we zagen in de MCU. In de Loki serie zullen wij een beter inzicht krijgen op deze situaties, waardoor we niet alleen zullen zien welke rol Loki hierin speelde, maar ook hoe bepaalde momenten tot stand kwamen. Dat meldt Comicbook.com.

  Bijzondere rol

  Let op: dit gedeelte bevat spoilers over Avengers: Infinity War!

  Van Loki zelf weten we dat zijn lot al bepaald is. Hij overleed in Avengers: Infinity War. Ook kennen we hem natuurlijk van een heleboel eerdere Marvel films, zoals de Thor films en de eerste Avengers film, waarin hij de grote vijand is. Loki’s rol in de MCU is altijd al bijzonder geweest. De ene keer staat hij lijnrecht tegenover de superhelden en de andere keer helpt hij ze. Hierin alleen heeft hij al grote invloed gehad op het universum.

  Ongetwijfeld gaan we nog een stuk meer momenten zien waarin Loki een rol speelde. Hij is immers al behoorlijk oud, gezien hij een god is, en de MCU loopt al een behoorlijke tijd terug. De eerste Captain America film speelde zich bijvoorbeeld af in 1940.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.